Dolar

32,3202

Euro

35,1203

Altın

2.302,42

Bist

9.055,22

Sadakatsiz 31. bölüm full izle | Sadakatsiz sezon finali tek parça HD izle

Kanal D’nin en çok izlenen dizilerinden biri olan Sadakatsiz dizisi 31.bölümü ile sezon finali yaptı. Birçok kişi tarafından severek takip edilen dizi, senaryosu ve oyuncu kadrosu ile oldukça dikkat çekmektedir. Başladığı günden beri reytinglerde hep üst sırada yer alan dizi, Çarşamba akşamlarının vazgeçilmezleri arasında kendini konumlandırmıştır. Sezon finaline ilginin oldukça fazla olduğu Sadakatsiz dizisi, hayranları tarafından halen takip edilmektedir. Sezon finalini izlemeyen veyahut tekrar izlemek isteyen birçok Sadakatsiz fanı internet üzerinden Sadakatsiz 31.bölüm tek parça HD nasıl izlenir? sorusunun cevabını aramaktadır. Peki Sadakatsiz sezon finali tek parça HD nereden izlenir? Sadakatsiz 31.bölüm nereden izlenir?

3 Yıl Önce Güncellendi

2021-07-25 17:10:09

Sadakatsiz 31. bölüm full izle | Sadakatsiz sezon finali tek parça HD izle

Milyonlarca kişinin severek takip ettiği Cansu Dere ve Caner Cindoruk gibi usta oyuncuları kadrosunda barındıran Sadakatsiz dizisi, sezon boyunca en çok izlenen diziler arasına girmiştir. Birçok kişi 31.bölümü ile sezon finali yapan Sadakatsiz dizisini heyecanla izlemiştir. Bunun yanı sıra sezon finalini kaçıran ya da tekrardan izlemek isteyen de birçok kişi vardır. İşte tüm detayları ile Sadakatsiz 31.bölüm tek parça HD olarak izlemenin yolu…

SADAKATSİZ 31.BÖLÜMÜ TEK PARÇA HD İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ (SEZON FİNALİ)

Sadakatsiz dizisi hangi diziden uyarlanmıştır? Oyuncu kadrosunda kimler vardır?

Sevenleri tarafından ilgiyle karşılanan ve BBC'nin 2015 yılında yayınlanmış dizisi Doctor Foster'den uyarlanan Sadakatsiz dizisi, başta Cansu Dere ve Caner Dindoruk'un da bulunduğu ünlü oyuncu kadrosuna sahiptir. Melis Sezen, Burak Sergen, Özge Özder, Eren Vurdem, Yeliz Kuvancı, Hikmet Körmükçü, Olcay Yusufoğlu, Nazlı Bulum, Gözde Seda Altuner, Emir Taro Tekin, Alp Akar, Mahmut Gökgöz, Onur Berk Arslanoğlu, Oktay Oy, Gamze Büyükbaşoğlu, Mutlunur Lafçı, Merve Akın, Dora Dalgıç, Bekir Hakan Uyanık ve Selin Aydınlıoğlu bu ünlü isimlerdendir. Oyuncuların canlandırdığı karakterler ise şöyledir;

Cansu Dere – Asya

Caner Cindoruk – Volkan

Melis Sezen - Derin

Burak Sergen – Haluk

Özge Özder – Derya

Eren Vurdem Mert

Yeliz Kuvancı Bahar

Emir Tarık Tekin - Selçuk

Alp Akar - Ali

Sadakatsiz dizisinin konusu nedir?

Sadakatsiz dizisinde Cansu Dere'nin canlandırdığı Asya karakteri özel bir hastanede çalışan başarılı bir doktor rolündedir. Caner Cindoruk'un hayat verdiği Volkan karakteri de Asya'nın kocasıdır. Bu çiftin Ali (Alp Akar) adında bir oğulları vardır. Yıllarca mutlu aile tablosu çizen Asya, Volkan ve Ali, bir gün gelince ailelerinde problemler yaşamaya başlamışlardır. Bu problemin sebebi ise Asya'nın Volkan'ın atkısında bulduğu sarı uzun bir kadın saçının telidir. Bu olaydan sonra Asya bu saç telinin kime ait olduğunu araştırmaya başlar. Fakat bu süreçte kocasını suçladığı için kendine kızmaya başlayan Asya, daha sonra kocasının gerçekten kendisini aldattığını görür. Bu durumu sindiremeyerek kocasına ihanetin bedelini ödetmek ister. Volkan'ın Asya'yı aldattığı kişi ise iş arkadaşının kızıdır ve kız Volkan'dan hamile kalmıştır. Volkan'ın sevgilisi Derin'i Melis Sezen, Derin'in babası ve Volkan'ın iş arkadaşı olan Haluk karakterini ise duayen oyuncu Burak Sergen canlandırmaktadır.

Konusu ile oldukça dikkat çeken Sadakatsiz dizisi, psikoloji ve dram ağırlıklı bir dizidir. Dizinin karı-koca ilişkilerine ve bu ilişkilerde yaşanan ihanetlere değinmesi senaryoyu oldukça gerçekçi kılmaktadır.

Doctor Foster dizisinin konusu nedir?

Doctor Foster dizisi Birleşik Krallık merkezli BBC kanalında yayınlanmaya başlayan ve 2015-2017. Yılları arasında devam eden bir dizidir. Sadakatsiz dizisinin de senaryosunun bu diziden alınması, dizinin son dönemlerde özellikle Türkiye'de birçok kişi tarafından araştırmaların konusu olmuştur. Dizi, Doktor olan Gemma Foster (Suranne Jones)'un eşi Simon (Bertie Carvel) tarafından aldatılmasından şüphelenmesiyle başlar. Kocasının gerçekten onu aldattığını öğrenmek için sorgulama hattı vasıtasıyla ipuçları bulmuştur. Bu ipuçları vasıtasıyla eşinin ihanetini öğrenen Gemma Foster yeni bir mücadeleye başlar. Dizide Simon'un sevgilisini canlandıran Kate karakteri yaşanan sürece dayanamayarak intihar edecektir. Simon'da tüm mal varlığını kaybederek, intiharın eşiğine gelecektir. Doktor Gemma Foster ise hastanede bulunan bir psikolog ile yeni bir hayata başlayacaklardır. Filmde Gemma Foster ve eşi Simon'un barıştığı görülmemektedir.

Haber Ara