Dolar

32,3374

Euro

34,8108

Altın

2.390,60

Bist

10.276,88

Peaky Blinders'ın ünlü oyuncusu yeni filmde olmayabilir

Ünlü İngiliz dizisi Peaky Blinders'ın yakında filmi çıkacak olan oyuncularından Paul Anderson'ın geleceği, aktörün kokainle yakalanmasının ardından sorgulanıyor.

3 Ay Önce Güncellendi

2024-01-28 21:43:22

Peaky Blinders'ın ünlü oyuncusu yeni filmde olmayabilir

BBC serisinin yakında çıkacak filmi için "Arthur Shelby" olarak geri dönmek üzere hazırlanan aktör, Noel sonrası Hampstead'deki bir barda üzerinde çeşitli uyuşturucu maddeler bulundurmaktan dolayı para cezasına çarptırıldı.

Dün mahkemeye çıkarılan 48 yaşındaki Anderson, yanında A sınıfı crack kokain, B sınıfı amfetamin ve iki C sınıfı reçeteli madde bulundurmak suçunu kabul etti. Aktör, 1.345 sterlin (1710 dolar) para cezasına çarptırıldı.

2_357

Mail Online'ın haberine göre, bir bar işletmecisinin, oyuncu Anderson'un engelliler tuvaletine girdikten sonra crack kokain dumanı çıktığını fark edip polis çağırması üzerine yakalandığı ortaya çıktı.

Diğer film çalışmaları arasında The Revenant ve Kevin Hart filmi Lift projeleri bulunan İngiliz aktörün, yanında crack kokain, amfetamin, diazepam ve pregabalinin bulundurmaktan dolayı gözaltına alındığı bildirildi.

3_200

Anderson'ın avukatı, "Kendisini talihsiz bir durumda buldu, hayır diyecek güce sahip olması gerekirdi." dedi.

4_129

Steven Knight tarafından yazılan 2013 yapımı Peaky Blinders dizisinde Anderson, başrol oyuncusu Cillian Murphy'nin canlandırdığı Thomas Shelby'nin ağabeyi Arthur Shelby'yi canlandırmıştı.

YENİ FİLMDE OYNAYACAK MI?

Oyuncunun, aldığı cezanın ardından filme dahil edilmesi artık şüpheli görülüyor. The Daily Star, bu olayın film için "büyük sorun" olarak konuşulduğunu şu yorumla birlikte aktardı:

"Bu kadar önemli bir karakterin olmadığı bir Peaky Blinders filmi yapmak çok zor olacak, aynı zamanda hiçbir şey olmamış gibi onun rolü yeniden canlandırması da zor olacak. Üçüncü seçenek ise her şeyi iptal etmek olacaktır."

Kaynak: The İndependent

Haber Ara