Dolar

32,3374

Euro

34,8108

Altın

2.390,60

Bist

10.276,88

Onur Bay Dilara Aksüyek ayrıldı mı? Aralarındaki 9 yaş çok konuşulmuştu!

Onur Bay ve kendi gibi oyuncu olan sevgilisi Dilara Aksüyek'in ilişkileri magazin gündemine bomba gibi düşmüştü. 4 aydır sevgili olan çiftin ayrıldığına ilişkin bir takım dedikodular konuşuluyordu. Peki ama Onur Bay ve Dilara Aksüyek ayrıldı mı? Çiftin arasındaki ilişki devam ediyor mu? Onur Bay veya Dilara Aksüyek konuyla ilgili açıklama yaptı mı? İşte çok konuşulan ve ayrılıkları merak edilen çiftin son dakika gelişmeleri...

3 Yıl Önce Güncellendi

2021-12-04 12:53:35

Onur Bay Dilara Aksüyek ayrıldı mı? Aralarındaki 9 yaş çok konuşulmuştu!

Onur Bay, bir kafede kendisinden 9 yaş büyük meslektaşı Dilara Aksüyek ile samimi olarak görüntülenmişti. Daha sonra muhabirlerin aralarındaki yaş farkını sorması üzerine Onur Bay, '21'inci yüzyılda artık böyle şeylerin konuşulması üzücü. Yaş farkı sorun değil, biz mutluyuz. Her şey çok güzel gidiyor' yanıtını vermişti.

Oyuncu Onur Bay ile kendisinden 9 yaş büyük sevgilisi Dilara Aksüyek 4 aylık ilişkilerini sonlandırma kararı aldı. Sevenlerini üzen çiftten henüz bir açıklama gelmedi.

Geçen aylarda kendisi gibi oyuncu olan 'Arka Sokaklar'ın 'Tekin'i Onur Bay ile ilişkisini noktalayan Dilara Aksüyek'in aradığı aşkı işletmeci Erkan Şen'de bulduğu konuşuluyordu. Önceki gün Cihangir'de bir mekanda objektiflere yansıyan Dilara Aksüyek ile Erkan Şen'in yeni bir birlikteliğe yelken açtığı ileri sürülmüştü. Gazetecileri fark edince panik olan Aksüyek, "Neden benimle konuşmadan görüntü alıyorsunuz?" diyerek, muhabirlere sitem etmişti. İkili, röportaj sonrası birlikte mekana girmişlerdi.

Daha önce 'Merhamet', 'İstanbullu Gelin', 'Arıza' gibi yapımlarda rol alan güzel oyuncu, hakkında çıkan haberlerin ardından konuyla ilgili Instagram hesabından açıklama yaptı. 'Aşk' iddialarına yanıt veren Dilara Aksüyek, "Hayatımda biri olduğunda bunu hiçbir zaman saklamadım. Olursa yine haberiniz olur. Sevgiler" ifadelerini kullandı.

 

 
 

 

Haber Ara