Dolar

32,3756

Euro

34,7015

Altın

2.431,59

Bist

9.999,60

Oktay Kaynarca'dan Necati Şaşmaz sorusuna beklenmedik yanıt

Kurtar Vadisi dizisinde canlandırdığı 'Süleyman Çakır' karakteri ile hafızalara kazınan Oktay Kaynarca, şu sıralarda 'Ben Bu Cihana Sığmazam' dizisiyle oyunculuk serüvenine devam ediyor. Oktay Kaynarca, dizilerde birlikte rol aldığı isimlere dair açıklamalarda bulundu. Özellikle Kurtlar Vadisi'nde birlikte çalıştığı Necati Şaşmaz ile ilgili yöneltilen soruya beklenmedik bir cevap verdi. İşte detaylar...

2 Ay Önce Güncellendi

2024-02-26 23:54:14

Oktay Kaynarca'dan Necati Şaşmaz sorusuna beklenmedik yanıt

Kurtar Vadisi dizisinde canlandırdığı "Süleyman Çakır" karakteri ile hafızalara kazınan Oktay Kaynarca, şu sıralarda "Ben Bu Cihana Sığmazam" dizisiyle oyunculuk serüvenine devam ediyor. Oktay Kaynarca, dizilerde birlikte rol aldığı isimlere dair açıklamalarda bulundu. Özellikle Kurtlar Vadisi'nde birlikte çalıştığı Necati Şaşmaz ile ilgili yöneltilen soruya beklenmedik bir cevap verdi. İşte detaylar...

"Rol arkadaşım"

Salı akşamları atv ekranlarında yayınlanan Ben Bu Cihana Sığmazam dizisinin başrolünde yer alan oyuncu Oktay Kaynarca, bir röportajı sırasında söyledikleriyle gündeme geldi.

Yayınlandığı döneme damga vuran Kurtlar Vadisi dizisinde Oktay Kaynarca ‘Süleyman Çakır' rolünü üstlenirken, Necati Şaşmaz da ‘Polat Alemdar'a hayat veriyordu. Oktay Kaynarca eski rol arkadaşı Necati Şaşmaz ile ilgili yanıtıyla sosyal medyanın gündemine oturdu.

Oktay Kaynarca, Milliyet'ten Ali Eyüboğlu'nun sorularını yanıtladı.

jYx59X3bG0CHReCR-637055246364607827

Ali Eyüboğlu, Oktay Kaynarca'ya aralarında Kadir İnanır, Osman Sınav, Zara, Necati Şaşmaz, Ozan Akbaba, Deniz Çakır, Özgü Namal, Yunus Emre Yıldırımer, Ebru Özkan, Pelin Akil'in yer aldığı 10 rol arkadaşının kendisi için neyi çağrıştırdığını sordu.

Oktay Kaynarca, Kurtlar Vadisi'nde uzun yıllar birlikte çalıştığı Necati Şaşmaz'ın kendisinde ne çağrıştırdığı sorusuna verdiği yanıtla şaşırttı.

Oktay Kaynarca, Kurtlar Vadisi döneminde yakın arkadaş oldukları bilinen Necati Şaşmaz için sadece ‘Rol arkadaşım' dedi.

İşte birlikte oynadığı isimlerin Oktay Kaynarca'ya çağrıştırdıkları:

Kadir İnanır?

İyi bir adam, ama yüzüne de söyledim kendini Kadir İnanır sanıyor.

Osman Sınav?

İyi bir yönetmen, iyi bir sinemacı.

Necati Şaşmaz?

Rol arkadaşım.

Zara?

Çok sevdiğim bir dostum.

Ozan Akbaba?

Çok sevdiğim kardeşim.

Deniz Çakır?

Çok iyi bir oyuncu, çok iyi bir insan

Özgü Namal?

Deli dolu ama iyi bir kızdır.

Yunus Emre Yıldırımer?

Mülayim bir çocuktur.

Ebru Özkan?

Çok değerli bir kadın.

Pelin Akil?

İyi bir anne ve disiplinli bir oyuncu.

Haber Ara