Dolar

32,8501

Euro

35,2173

Altın

2.454,50

Bist

10.471,32

Obama, biyografi filmi için isim belirledi

Eski ABD Başkanı Barack Obama, yakın gelecekte hayatını anlatacak biyografik filmde, kendisini Amerikalı rap şarkıcısı Drake’in oynayabileceğini söyledi

4 Yıl Önce Güncellendi

2020-12-01 14:18:49

Obama, biyografi filmi için isim belirledi

“Yetenekli bir kardeş”

ABD Başkanı Barack Obama'nın biyografik filminin yakında çekilmesi gündemde. Obama, hayat hikayesini işleyecek biyografik filmin oyuncu kadrosu hakkında konuştu.

360 with Speedy Morman adlı programa katılan 44'ncü başkan, kendisini ünlü rap şarkıcısı Drake'in oynayabileceğini söyledi. Obama, “Drake istediği her şeyi yapabilecek biri gibi görünüyor. Demek istediğim, o yetenekli bir kardeş. Dolayısıyla zamanı gelirse ve o hazırsa olabilir” diye konuştu.

download_57

Drake: Ben oynayabilirim

Kanadalı rap'çi Drake, daha önce Obama'yı oynamak istediğini söylemişti. Paper dergisine konuşan Drake, “Umarım birileri kısa sürede Obama'nın hayatını anlatan bir film çeker, çünkü ben oynayabilirim. Onu ne zaman televizyonda görsem kanalı değiştirmem, dikkatimi veririm ve sesinin tonunu dinlerim” demişti.

Degrassi: The Next Generation adlı gençlik dizisinde yedi sezon oynayan Drake, Jimmy Brooks rolünü üstlenmişti.

Barack Obama ve eşi Michelle Rabinson'ın gençlik hikâyesini konu alan film Southside With You filmi dört yıl önce gösterime girmişti.

Haber Ara