Dolar

32,4339

Euro

34,8317

Altın

2.398,86

Bist

10.208,65

Masterchef'te kök sebzeler yemeği yarışma formatında yapılacak

TV8’in sevilen yarışması Masterchef Türkiye Perşembe akşamı saat 20.00’ de yeni bölümü ile ekran karşısında olacak.

4 Yıl Önce Güncellendi

2020-10-08 16:37:00

Masterchef'te kök sebzeler yemeği yarışma formatında yapılacak

4. sezonu ile Temmuz ayından beri izleyici ile buluşan Masterchef Türkiye yarışmasında şef koltuğuna, Mehmet Yalçınkaya (48), Somer Sivrioğlu (49) ve İtalyan Danilo Zanna (38) oturuyor.

İngiltere formatlı bir aşçılık programı olan Masterchef Türkiye 2018 yılından itibaren her yıl düzenli olarak ekranlara geliyor.
17 Temmuz tarihinden itibaren yayına spekülasyonlar ile başlayan Masterchef Türkiye'den bir sonra ki haftanın gelişmeleri sızdırılmıştı.
Prodüksiyondan bir çalışanın bilgi sızdırdığı duyumunun kulislerde dolaşması üzerine hadise sosyal medyada gündem olmuştu.


Arem, Berke ve Gülşah isimlerinin sırayla eleneceğini ifşa eden kaynağın bilgileri her hafta eleme finalinde gerçekleşerek doğrulanmıştı.
Her açıkladığı bilginin doğrulandığı kaynağın dikkatleri çekmesi uzun sürmedi. Prodüksiyondan bir kişinin haber sızdırdığı bilgileri kanalda rahatsızlık oluşturmuştu.
Perşembe günleri ekrana gelen Masterchef Türkiye 6 Ekim tarihinde 7 yarışmacı ile dokunulmazlık yarışması için karşı karşıya geldi.
Dokunulmazlık için emek veren takımlar dört farklı döner çeşidi için kıyasıya yarıştılar.

 HAFTANIN DOKUNULMAZLIK ÖDÜLÜNE HANGİ TAKIM VEDA ETTİ?

Yarışmada dönerin kesimi ve görsel sunumu için farklı puanlamaya tabi tutulan takımlardan Kırmızı Takım dokunulmazlığa bu hafta veda etti.
Dokunulmazlığı yitiren ve bireysel dokunulmazlık için emek veren takım kaptanı Ebru Has, Mehmet Şef'in tarif ettiği sebze tartar yemeğini yetiştiremeyince şefin eleştirisine maruz kaldı.
Dokunulmazlık yarışmasında döner sunumunu eksik getiren Ebru'nun bireysel yarışmada da sebze tartar yemeğini yetiştirememesi takım arkadaşları ve şefler tarafından hoş karşılanmadı.
Şef ve sunucu Danilo Zanna ise Ebru'ya "Kendine gel. Yukarıya geri dön. Yoksa senin için çok zor ve ağır bir hafta olacak" sözleriyle telkinde bulundu.

WhatsApp Image 2020-10-08 at 16.51.50 (1)

MASTERCHEF TÜRKİYE DOKUNULMAZLIK YARIŞMASINI KİM KAZANDI ?
Mehmet Şef'in tarifini en yakın ve en kısa sürede yapan isim Sefa Okyay Kılıç oldu.40 dakika içerinde yemeği yapan Sefa şeflerin değerlendirmeleri sonrası bireysel dokunulmazlığı kazanan isim oldu.

 Bu akşam saat 20.00'de TV8'de Masterchef Türkiye kaldığı yerden devam ediyor. Yarışmanın 73. bölüm fragmanı ise yayınlandı. Ürün bazlı kök sebzeler formatı ile bu akşam seyirci buluşacak olan programın kazananı merak ediliyor.

 

 

Haber Ara