Dolar

32,2549

Euro

34,7034

Altın

2.394,48

Bist

10.248,19

La Casa De Papel 5. sezon ne zaman çıkacak? LCDP 5. yeni sezon ne zaman başlayacak?

La Casa De Papel 5. sezon ne zaman çıkacak? Netflix ekranlarında yayınlanmaya başlandığı günden bu yana milyonlarca kişi tarafından izlenen La Casa De Papel'in 5. sezonu merakla bekleniyor. Dizinin sevilen karakteri Nairobi'nin sürpriz bir şekilde ölmesi dizi hayranlarını adeta şok etti. La Casa De Papel'i 4. sezonun sonu sürpriz bir şekilde bitmişti. Dizinin tutkunları yeni sezonu merakla bekliyor. La Casa De Papel 5. sezon ne zaman çıkacak? La Casa De Papel 5. sezon çıkış tarihi henüz netleşmedi. LCDP 5. yeni sezon ne zaman başlayacak? La Casa De Papel yeni sezon çıktı mı?

4 Yıl Önce Güncellendi

2021-02-12 10:44:04

La Casa De Papel 5. sezon ne zaman çıkacak? LCDP 5. yeni sezon ne zaman başlayacak?

La Casa De Papel dizisi Netflix'in en çok izlenen dizileri arasına girdi. Heyecanı ve merak duygusunu zirveye çıkaran dizi kısa sürede izleyici kitlesi oluşturmayı başardı. 4. sezonun sürpriz bir şekilde sona ermesi ile izleyiciler 5. sezonu dört gözle beklemeye başladı. La Casa De Papel 5. sezon ne zaman çıkacak? La Casa De Papel yeni sezon çıkış tarihi belli oldu mu? LCDP 5. yeni sezon ne zaman başlayacak? 

LA CASA DE PAPEL 5. SEZON NE ZAMAN ÇIKACAK?

Senaristliğini Alex Pina'nın yaptığı  La Casa De Papel'in 5. sezonu ile ilgili gelişmeleri sizlerle paylaşacağız.  Yeni sezonun artık bir an önce gelmesini isteyen izleyiciler (LCDP) La Casa De Papel 5. sezon ne zaman çıkacak sorusunu araştırmaya başladı. La Casa De Papel 5. sezon ne zaman çıkacak?

La Casa De Papel'in 5.sezonun ne zaman çıkacağına dair henüz net bir açıklama yapılmadı. Hem dizi yapımcılarından hem de Netflix'ten 5. sezona ilişkin bir bilgilendirme yapılmadı. Başrollerinde Úrsula Corberó, Álvaro Morte, Itziar Ituño'nun olduğu dizinin 5. sezonunun 2021 yazında Netflix'te yayınlanmaya başlanacağı tahmin ediliyor.

LA CASA DE PAPEL FİNAL Mİ YAPIYOR?

Netflix Türkiye'nin Twitter hesabından yapılan bir açıklama La Casa De Papel final mi yapıyor? sorusunu akıllara getirdi. Paylaşımda  “El atraco llega a su fin” (soygun sona eriyor) denildi. Paylaşım sonrası dizinin hayranları dizi final mi yapıyor diye araştırmaya başladı. 

La Casa De Papel 5. sezon

LA CASA DE PAPEL 5. SEZON KONUSU NE OLACAK?

La Casa de Papel'in 4. sezonu heyecanlı bir sonla bitmişti. 5. sezonda ne olacağı merak ediliyor. Peki La Casa de Papel 5. sezon nasıl olacak? Dizinin 5. sezonunda  Profesör ve ekibinin artık büyük soygunu tamamlaması bekleniyor. Nairobi'nin ölümü ile şok geçiren soygun ekibinde yeni kayıplar da olabilir. Professör'ün yakalanıp yakalanmayacağı da merak konusu. Kısacası La Casa de Papel 5. sezon yine izleyicileri ekran başına kilitleyecek. 

LA CASA DE PAPEL KONUSU NEDİR?

La Casa de Papel dizisi kısaca İspanya yapımı bir soygun ve suç dizisidir. La Casa de Papel büyük soygun planlayan bir ekip ve o ekibin başından geçen olayları anlatıyor. Yıllardır hazırladığı büyük soygun planını hayata geçirmek isteyen Profesör lakaplı bir kişi tarihte eşi benzeri görülmemiş bir soygunu gerçekleştirmek için İspanya Kraliyet Darphanesin'i soymak için kolları sıvar. Darphaneye girip çalışanları rehin alan ekibin yaşadıkları anlatılıyor. La Casa de Papel'in 4. sezonu 2020 yılının Nisan ayında yayınlanmıştı. Hayranları 5. sezonu merakla bekliyor. La Casa De Papel 5. sezon ne zaman çıkacak?

LA CASA DE PAPEL OYUNCULARI KİMLER?

Úrsula Corberó (Tokyo)
Álvaro Morte (Profesör)
Itziar Ituño (Lizbon)
Pedro Alonso (Berlin)
Alba Flores (Nairobi)
Miguel Herrán (Rio)
Paco Tous (Moskova)
Jaime Lorente (Denver)
Esther Acebo (Stockholm)
Kiti Mánver (Mariví Fuentes)
Enrique Arce (Arturo Román)
Darko Perić (Helsinki)
Maria Pedraza (Alison Parker)
Hovik Keuchkerian (Bogotá)
Rodrigo de la Serna (Palermo)
Najwa Nimri (Alicia Sierra)
Luka Peroš (Marsilya)
Belén Cuesta (Manila)
Roberto Garcia Ruiz (Oslo)
Fernando Soto (Ángel Rubio)
Juan Fernández (Albay Prieto)
Anna Gras (Mercedes Colmenar)
Fran Morcillo (Pablo Ruiz)
Clara Alvarado (Ariadna Cascales)
Mario de la Rosa (Suárez)
Miquel García Borda (Alberto Vicuña)
Naia Guz (Paula Vicuña Murillo)
José Manuel Poga (César Gandía)
Pep Munné (Mario Urbaneja)
Olalla Hernández (Amanda)
Mari Carmen Sánchez (Paquita)
Carlos Suárez (Miguel Fernández)
Ramón Agirre B(enjamín)
Ahikar Azcona (Matías Caño)
Antonio García Ferreras (Antonio García Ferreras)

la_casa_de_papel

LA CASA DE PAPEL'E YENİ OYUNCULAR

Oyuncuları arasında Úrsula Corberó,Álvaro Morte,Itziar Ituño gibi isimlerin bulunduğu dizinin kadrosuna yeni sezonda Hovik Keuchkerian, Najwa Nimri, Fernanda Cayo da katıldı.

 

Haber Ara