Dolar

32,3804

Euro

34,7764

Altın

2.440,11

Bist

9.996,87

Kurtlar Vadisi Kaos oyuncuları

Kurtlar Vadisi dizisinin sevenlerini mutlu edecek bir paylaşım yapıldı. Kurtlar Vadisi 'Kaos' ile geri dönüyor. Peki ama Kurtlar Vadisi eski oyuncularla mı çekilecek, oyuncu kadrosunda kimler var? Kurtlar Vadisi Kaos ne zaman nerede başlayacak? İşte merak edilen detaylar...

3 Ay Önce Güncellendi

2024-02-14 11:21:22

Kurtlar Vadisi Kaos oyuncuları

Eski dizilerin tekrar ekranlara getirilmesi büyük tartışmalara neden oluyor. 'Eski tadı olmaz' diyenler ve 'Çekilsin izleyelim bir an öce' diyenler sosyal medyada diziler için yorum yapıyor. Dizilerin yeniden hayata geçirilmesi modasına Kurtlar Vadisi'de eklendi. Aktarılan bilgilere göre dijital platformda 'Kaos' adıyla tekrar izleyicisiyle buluşacak.

Kurtlar Vadisi Kaos oyuncuları

Kurtlar Vadisi ile özdeşleşen Polat Alemdar karakterini canlandıran Necati Şaşmaz'ın projeye sıcak baktığı ve 'evet' dediği söyleniyor. Aynı zamanda Kurtlar Vadisi Kaos dizisinde; Erhan Ufak, Serdar Akkaya, Erkan Sever, Hakan Boyav ve Ayşegül Çınar gibi isimlerin yer alacağı belirtiliyor.

Kurtlar Vadisi Kaos nerede yayınlanacak?

Türk televizyonları dışında Filistin, Birleşik Arap Emirlikleri, Azerbaycan, Özbekistan, Bulgaristan ve Kazakistan gibi 100 ülkede yayınlanan Kurtlar Vadisi dizisi büyük ses getirmişti. Yeni dizinin dijital platform Exxen'de olması planlanıyor.

Kurtlar Vadisi Kaos ne zaman başlayacak?

Haberlerin yayılmasından sonra 'Kurtlar Vadisi Kaos ne zaman başlayacak?' sorusu yanıt arar oldu. Dizinin genel hatları çizildikten ve başlayacağı tarihle ilgili açıklama yapıldıktan sonra tüm detayları haber sitemizden öğrenebillirsiniz.

Kurtlar Vadisi hakkında

Kurtlar vadisi dizisi 15 Ocak 2003 tarihinde Show TV'de 'Bu bir mafya dizisidir' sloganı ile yayın hayatına başlamıştı. Aksiyon, dram ve politik türdeki televizyon dizisi 4 sezon 97 bölümden oluşmaktadır. Kurtlar Vadisi dizisi ilk 3 sezonda Show TV'de daha sonra 4 milyar dolar karşılığında Kanal D'ye satılarak 4.sezonda da Kanal D ekranlarında yayınlanmıştır. Dizi 29 Aralık 2005 tarihinde yayımlanan 97. bölümüyle final yaparak sona ermiştir.

Kurtlar Vadisi dizisinin senarist kadrosu

Çok sevilen Kurtlar Vadisi dizisinin konuları oldukça konuşuldu. Yayınlanan dizinin senaristleri de bu nedenle gündemde sıklıkla adından söz ettirdi. Kurtlar Vadisi senaryosunu;

  • Ahmet Yurdakul (1-6 bölüm)
  • Raci Şaşmaz (1-97 bölüm)
  • Bahadır Özdener (1-97 bölüm)
  • Mehmet Turgut (21-55 bölüm) yazdı.

Haber Ara