Dolar

32,3374

Euro

34,8108

Altın

2.390,60

Bist

10.276,88

Kurtlar Vadisi geri dönüyor: Oyuncu kadrosu ve yayınlanacağı kanal belli oldu

Türk dizi tarihine adını altın harflerle yazdıran ve bir döneme damgasını vuran efsane dizi Kurtlar Vadisi'nin 8 senenin ardından tekrar ekranlara döneceği iddia edildi. 'Kurtlar Vadisi Kaos' adıyla ekranlara gelecek olan dizinin bir dijital platformda yayımlanacağı konuşuluyor. Peki, Kurtlar Vadisi Kaos oyuncuları kimler? Kurtlar Vadisi nerede yayınlanacak? İşte detaylar...

3 Ay Önce Güncellendi

2024-02-14 00:46:46

Kurtlar Vadisi geri dönüyor: Oyuncu kadrosu ve yayınlanacağı kanal belli oldu

Türk televizyon tarihine damga vuran, yayınlandığı dönemde reyting rekorları kıran ve hala editleriyle bile milyonlarca izleyiciye ulaşan efsane dizi Kurtlar Vadisi, geçen 8 senenin ardından ekranlara geri dönmeye hazırlanıyor. Polat Alemdar karakterine yeniden hayat verecek olan Necati Şaşmaz, geçtiğimiz aylarda yaptığı açıklamada dizinin yeni sezonunun bir dijital platformda yayınlanacağını duyurmuştu. Necati Şaşmaz'ın yakın zamanda paylaştığı "Kaos" ekibi ile fotoğrafı, Kurtlar Vadisi hayranlarını heyecanlandırmıştı. Peki, Kurtlar Vadisi Kaos oyuncuları kimler? Kurtlar Vadisi nerede yayınlanacak? İşte detaylar...

Kurtlar Vadisi geri dönüyor

Türk televizyon tarihinin efsane dizisi Kurtlar Vadisi'nin yeni bir isimle dijital platformda yayımlanacağı duyuruldu.

Yeni ismi 'Kurtlar Vadisi Kaos' olarak duyurulan dizi, dijital platformlarda izleyicinin beğenisine sunulacak.

Dizinin ana karakteri 'Polat Alemdar'ı oynayan başrol oyuncusu Necati Şaşmaz, Kurtlar Vadisi Kaos'un dijital platformda yer alacağının müjdesini verdi.

59df9b78-983d5921-kurtlar-vadisi-kaos-efsane-dizi-kurtlar-vadisi-ne-zaman-donuyor-nerede-yayinlanacak-q5cmh

Kurtlar Vadisi nerede yayınlanacak?

Kurtlar Vadisi Pusu'nun devamı niteliğinde olan dizinin Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu Exxen platformunda yayınlanacağı iddia edildi.

Onlarca unutulmaz karakteriyle efsaneleşen dizinin başrolünde Necati Şaşmaz yine 'Polat Alemdar' karakteriyle yer alacak.

Kurtlar Vadisi ne zaman başlayacak?

Dizinin başlama tarihi henüz belirlenmedi.

Oyuncu kadrosu şimdilik açıklanmayan Kurtlar Vadisi Kaos'ta Necati Şaşmaz'ın yanı sıra, Erhan Ufak, Erkan Sever, Hakan Boyav ve Ayşegül Çınar gibi isimlerin yer aldığı iddiası ileri sürüldü.

Haber Ara