Dolar

32,2527

Euro

34,6821

Altın

2.403,91

Bist

10.336,50

Kızılcık Şerbeti 57. bölüm izle

Kızılcık Şerbeti dizisinin son bölümünde nefesler tutuldu. Pembe'nin merdivenden düşmesi tüm oyunların değişmesine neden oldu. Seçimi Kızılcık Şerbeti dizisinin son bölümünde neler yaşandı? Kızılcık şerbeti 57. bölüm izleme ekranı...

1 Ay Önce Güncellendi

2024-03-31 10:44:32

Kızılcık Şerbeti 57. bölüm izle

Pembe'nin merdivenden düşmesi tüm oyunların değişmesine neden oldu. Seçimi Kızılcık Şerbeti dizisinin son bölümünde neler yaşandı?

Kızılcık Şerbeti son bölümde neler oldu?

Merdivenden düşen Pembe'yi Alev'in bilerek attığını duyan Abdullah, Alev ile ilişkisini sonlandırır. Bunun üzerine Alev kendi evine döner. Oysa Mustafa nilay'ın dolduruşuna gelmiş ve annesine yardım etmek için bu yalanı söylemeye mecbur kalmıştır. Çimen yeni hayatında zorlanmakta ve alışık olmadığı bir düzene ayak uydurmakta güçlük çekmektedir. Annesinin bu konuda taviz vermemesi de onu çok üzmektedir. Öte yandan Ömer ve kıvılcım birlikte yaşamaya karar verir. Kıvılcım aniden Ömer'in evine taşınır.

Kızılcık Şerbeti hangi ailenin gerçek hikayesi?

Gülseren Budayıcıoğlu'nun kitabından esinlenerek yazılan Kızılcık Şerbeti dizisinin, Türkiye'nin önde gelen kuyumcu markalarından birine sahip olan Denizli kökenli Ünal ailesinin hikayesini anlattığı düşünülüyor.

Kızılcık Şerbeti 57. bölüm izle

Show TV'de yayınlanan Kızılcık Şerbeti dizisinin son bölümü resmi internet sitesi showtv.com.tr adresinde tek parça halinde yayınlandı. Keyifli seyirler dileriz...

Haber Ara