Dolar

32,2703

Euro

34,6731

Altın

2.436,53

Bist

10.012,32

Kızıl Goncalar yeni bölüm fragmanı izle | Kızıl Goncalar yeni bölümde neler olacak?

Ekranların merakla takip edilen dizisi Kızıl Goncalar'ın 13. Bölüm fragmanı yayınlandı. Now TV'de ekrana gelen dizinin son bölümünde Mira evden kaçıp Zeynep'e sığınmıştı. Meryem ise Levent'in kendisine verdiği telefonu Naim'e yakalatmıştı. Kızıl Goncalar 13. Bölüm fragmanında Naim, Meryem'i dövüyor! Beste ise Meryem'i kurtarmaya giden Levent'e 'Sen Ona Aşıksın!' diyor. Başrollerini Özcan Deniz ve Özgü Namal'ın paylaştığı Kızıl Goncalar, 13. bölümüyle 1 Nisan Pazartesi Now TV'de ekrana gelecek. İşte Kızıl Goncalar 13. Bölüm 1. fragmanı...

1 Ay Önce Güncellendi

2024-03-26 12:25:25

Kızıl Goncalar yeni bölüm fragmanı izle | Kızıl Goncalar yeni bölümde neler olacak?

Ekranların merakla takip edilen dizisi Kızıl Goncalar'ın 13. Bölüm fragmanı yayınlandı. Now TV'de ekrana gelen dizinin son bölümünde Mira evden kaçıp Zeynep'e sığınmıştı. Meryem ise Levent'in kendisine verdiği telefonu Naim'e yakalatmıştı. Kızıl Goncalar 13. Bölüm fragmanında Naim, Meryem'i dövüyor! Beste ise Meryem'i kurtarmaya giden Levent'e "Sen Ona Aşıksın!" diyor. Başrollerini Özcan Deniz ve Özgü Namal'ın paylaştığı Kızıl Goncalar, 13. bölümüyle 1 Nisan Pazartesi Now TV'de ekrana gelecek. İşte Kızıl Goncalar 13. Bölüm 1. fragmanı...

KIZIL GONCALAR 13. BÖLÜM FRAGMANI

KIZIL GONCALAR SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Kızıl Goncalar 12. bölümde Levent, babasının ötanazi kararı verdiğini ve yurtdışına gideceğini öğrenir.

Bir yandan babası Suavi'yle yüzleşir bir yandan kızı Mira'nın sürprizleriyle boğuşur. Kararını hayata geçirebilmek için Levent'in imzasına ihtiyaç duyan Suavi'nin ise yeni bir planı vardır.

Sadi gözüne giren Affan ile Feyza ve Affan'ın nişan merasimi yapılırken öte tarafta Hasna ve Müyesser, Cüneyd'i etkisi altına aldığını ve her şeyin sorumlusu olduğuna inandıkları Zeynep için yeni bir tuzak hazırlar.

Cüneyd, Zeynep'in gizemli tavırlarından şüphelenirken bir büyük şüphe de Nadire'nin doldurduğu Naim'in aklına düşer. Bu şüphe Meryem'in en büyük korkusuyla yüzleşmesine sebep olacaktır.

Levent'in Mira'dan haber alabilmek için Meryem'e verdiği telefon başına bela olacaktır. Meryem'in bir açığını arayan Nadire, Levent'in verdiği telefonu bulup Naim'e söyler.

KIZIL GONCALAR DİZİSİ KONUSU NEDİR?

Kızıl Goncalar, seküler bir Atatürkçü olan Levent (Özcan Deniz) ve mutaassıp bir tarikatın içinde yaşayan Meryem'in (Özgü Namal) kaderlerinin kesişmesini konu alırken, inanç ve fikir ayrılıklarına rağmen "evlat" söz konusu olduğunda anneliğin/babalığın birleştirici gücüne dikkat çekiyor.

KIZIL GONCALAR OYUNCULARI KİMLER?

Özcan Deniz ve Özgü Namal'a, Mert Yazıcıoğlu, Erkan Avcı, Hazal Türesan, Mert Turak, Selen Öztürk, Şerif Erol, Duygu Sarışın, Tuğrul Tülek, Yakup Turgut, Sitare Akbaş, Mina Demirtaş, Esma Yılmaz, Zehra Kelleci, Tuana Gizem Uzunlar gibi birbirinden başarılı isimler eşlik ediyor.

Haber Ara