Dolar

32,3374

Euro

34,8108

Altın

2.390,60

Bist

10.276,88

Kardeşlerim dizisi konusu nedir? Kimler oynuyor?

Şubat ayında ekranlara gelecek olan ve cumartesi akşamlarına renk katacak kardeşlerim dizisi, tam bir aile dizisi ve ATV ekranlarında izleyicisi ile buluşacak.

3 Yıl Önce Güncellendi

2021-02-15 21:11:28

Kardeşlerim dizisi konusu nedir? Kimler oynuyor?

Filmin konusu örnek teşkil etmekte ve ailecek ders alınacak konuları barındırmakta. NGM yapımın ekranlara getireceği bu aile dizisinin yapımcısı ise, Gül Abus Semerci'dir. Usta yönetmen Serkan Birinci ise dizinin yönetmenliğini üstlenmiştir. Şubat ayının cumartesi günü ilk bölümü ile ekranlara gelecek olan kardeşlerim dizisi, yaz boyunca devam edecek bir aile dizisidir. Çekimlerine özen gösterilen ve halk ile iç içe bir mekanda çekilen kardeşlerim, dağılmış olan ailelerin düzelmesine de örnek teşkil edecek bir dizi filmdir.

 Kardeşlerim Konusu Hakkında

 İki erkek ve iki kız kardeş olmak üzere dört tane kardeşin hayatından kesitler sunan kardeşlerim dizisi, ilginç konuların geçtiği bir dizidir. Kardeşlerim konusu şimdiden merak edilmektedir. Dört kardeşin içerisinde en büyükleri olan ağabeyleri ise, ailenin büyük yükünü omuzlarına almış bir kişidir. Onun bir küçüğü olan erkek kardeş ise ağabeyi gibi diğer kız kardeşlerine elinden geldiği kadar kol kanat geren ve yardımcı olan kişidir. Fakat kendisinin yaşamış olduğu sağlık sıkıntıları bulunmaktadır. Evin en ufak kızı ve onun büyüğü ablası ise, ağabeylerinin bu rahatsızlığından dolayı çok üzülmektedirler. Kendisine yardımcı olmak adına ise yollar aramaktadırlar. Maddi ve manevi olarak birbirlerine destek veren kardeşler, hiç bir zaman kavga etmeyen kişilerdir. Uyumlu şekilde hayatlarını devam ettirmektedir fakat, beklenmeyen olayların karşılarına çıkmaları sonucunda, birbirlerini kırmamak adına içlerine kapanmaktadırlar. Bu durum ise istenmeyen olayların ortaya çıkmasına neden olmaktadır. Sürükleyici bir aile dizisi olan kardeşlerim, her ev halkına örnek teşkil edecek bir yapımdır.

 Kardeşlerim Oyuncuları Kimlerdir?

 Ekranlara yeni gelecek olan kardeşlerim dizisinin oyuncu kadrosu genç oyunculardan oluşmaktadır. Kardeşlerim oyuncu kadrosu içerisinde yer alan usta tiyatrocu ve sinema sanatçıları ise, hayat verdikleri karakterler ile ustalıklarını bu dizi filmde de sergilemektedirler.

Filmin başrollerini ise şu oyuncular paylaşmaktadır.

l Fadik Sevin Atasoy

l Celil Nalçakan

l Ahu Yağtu

l Halil Özgür Sarı

l Simge Selçuk

gibi genç yetenekler, bu başarılı senaryoda yer alan başrol oyuncularıdır. Bunların dışında ise Kaan Sevi, Recep Usta, Cüneyt Mete, Yiğit Koçak, Seyat Yaran ve Su Burcu gibi isimler yer almaktadır. Aile dizisi olan kardeşlerim filmi, genç oyuncuların sergilemiş olduğu başarılı performans ile ön plana çıkmaktadır. Aynı zamanda kardeşlerin komşularını ise filmin çekildiği semtteki insanlar figuran olarak canlandırmaktadırlar. Çocuk oyuncuların da bol miktarda olduğu kardeşlerim dizisi, sevilerek takip edilecek bir yapımdır.

Haber Ara