Dolar

32,4897

Euro

34,7615

Altın

2.422,21

Bist

10.045,74

Kardeşlerim dizisi Asiye kimdir? Kardeşlerim'de Asiye Eren'i Su Burcu Yazgı Coşkun kimdir, nerelidir?

Kardeşlerim dizisi Asiye kimdir? ATV ekranlarında izleyicisiyle buluşmaya hazırlanan Kardeşlerim'in oyuncuları şimdiden araştırılır oldu. Kardeşlerim dizisinde Asiye Eren rolünü canlandıran Su Burcu Yazgı Coşkun kimdir? 20 Şubat Cumartesi günü saat 20.00'de ilk bölümüyle izleyicileriyle buluşmaya hazırlanan dizideki Asiye Eren kimdi? Asiye Eren kaç yaşında nereli? Genç oyuncu Su Burcu Yazgı Coşkun kimdir, aslen nereli, kaç yaşında?

3 Yıl Önce Güncellendi

2021-02-19 12:33:00

Kardeşlerim dizisi Asiye kimdir? Kardeşlerim'de Asiye Eren'i Su Burcu Yazgı Coşkun kimdir, nerelidir?

Çocuk oyuncu olarak tanıdığımız Su Burcu Yazgı Coşkun ekranlara genç kız olarak geri dönüyor. Peki Kardeşlerim dizisi Asiye kimdir? K Kardeşlerim dizisinde Asiye Eren rolü ile izleyici karşısına çıkmaya hazırlanan Su Burcu Yazgı Coşkun'un kim olduğu şimdiden merak konusu oldu. Peki Kardeşlerim dizisi Asiye kimdir? Asiye Eren nereli kaç yaşında? Asiye Eren nereli?

Kardeşlerim dizisi Asiye kimdir?

Su Burcu Yazgı Coşkun ATV'de her Cuamrtesi akşamı yayınlnacak olan Kadeşlerim dizisinde Asiye Eren rolünü canlandırıyor. Asiye Eren Kardeşlerim dizisinde 17 yaşında bir genç kızı canlandırıyor. Asiye dizide abilerine ve kız kardeşlerine adeta annelik yapıyor. Yaşı genç olmasına rağmen hayatın zoluklarını omuzlamış biri olarak karşımıza çıkıyor. İşte Kardeşlerim dizisinde Asiye Eren rolüne hayat veren Su Burcu Yazgı Coşkun'un gerçek biyografisi.

Su Burcu Yazgı Coşkun kimdir, nereli, kaç yaşında?

Su Burcu Yazgı Coşkun 15 Nisan 2004 İstanbul doğumlu Türk sinema ve dizi-film oyuncusudur. Oyunculuğa 2012 senesinde çocuk oyuncu olarak başlamıştır. Bir süre çocuk rollerinde oynadı. Şimdiye dek birçok film ve dizide rol alan Su Burcu Coşkun, 2020 yılında rol aldığı Kırmızı Oda dizisinde Güler karakterinde bir genç kızı canlandırdı. Kırmızı Oda'daki oyunculuğuyla çok beğeni topladı.

SU BURCU YAZGI COŞKUN'UN DİZİLERİ FİLMLERİ VE REKLAMLARI

DİZİLERİ

KARDEŞLERİM (Asiye)
KIRMIZI ODA (Güler)
KUZGUN (Naz)
BİZİM HİKAYE (Melis)
KADIN
KARA YAZI (Songül)
AŞK YENİDEN (Elif)
KARADAYI (Konuk oyuncu)
SANA BİR SIR VERECEĞİM (Anacast)
KALBİM DÖRT MEVSİM
FARKLI BOYUT

SİNEMA FİLMLERİ

BİZİ HATIRLA
DABBE 
KALBİN DİLİ

REKLAM FİLMLERİ

TÜRK TELEKOM RAMAZAN REKLAMI
HALLEY
TÜRK HAVA YOLLARI
İSTİKBAL REGİNA
OMO KİRLENMEK GÜZELDİR

Haber Ara