Dolar

32,4375

Euro

34,7411

Altın

2.439,70

Bist

9.915,62

Karaağaç Destanı 3. bölüm fragmanı izle | Karaağaç Destanı nerede çekiliyor?

TRT'nin yankı uyandıran dizisi Kara Ağaç Destanı, dün ekranlara gelen 2. bölümü ile bir kez daha seyirciyi ekran başına kilitledi. 1950 ve 1970’li yıllarda Anadolu’nun kadim topraklarında iyiliğin yanında kötülüğün, varlığın dünyası ile yokluğun gerçeği yan yana anlatılırken heyecan, hüzün ve sevda kalplere dokunuyor. Peki, Kara Ağaç Destanı son bölümde neler oldu? Karaağaç Destanı nerede çekiliyor? Kara Ağaç Destanı dizisi 2.bölümünü ve 3. bölüm fragmanını haberimizden bulabilirsiniz...

2 Ay Önce Güncellendi

2024-03-02 12:26:19

Karaağaç Destanı 3. bölüm fragmanı izle | Karaağaç Destanı nerede çekiliyor?

TRT'nin yankı uyandıran dizisi Kara Ağaç Destanı, dün ekranlara gelen 2. bölümü ile bir kez daha seyirciyi ekran başına kilitledi. 1950 ve 1970'li yıllarda Anadolu'nun kadim topraklarında iyiliğin yanında kötülüğün, varlığın dünyası ile yokluğun gerçeği yan yana anlatılırken heyecan, hüzün ve sevda kalplere dokunuyor. Peki, Kara Ağaç Destanı son bölümde neler oldu? Karaağaç Destanı nerede çekiliyor? Kara Ağaç Destanı dizisi 2.bölümünü ve 3. bölüm fragmanını haberimizden bulabilirsiniz...

KARA AĞAÇ DESTANI 2. BÖLÜM FULL İZLE

Kara Ağaç Destanı son bölümde neler oldu?

Sultan'ın baraj yapımı için gelen bir mühendis olduğunu ilan etmesiyle herkes şok olur. Sultan'ın babası Osman Ağa'nın evine yerleşmesine ses çıkarmayan Celal Ağa'nın başka bir planı vardır. Ömer, babasının evlilik baskısına direndikçe onun karanlık yüzüyle tanışır. Ömer'in bir diğer sınavı ise Sultan'ladır. Onunla konuşarak hayatını düğümleyen baraj meselesini çözmeye çalışır. Asırlardır birçok sırra şahit olan Kara Ağaç, bu sefer Ömer için tarihi bir ana tanıklık eder.

Kara Ağaç Destanı 3. bölüm fragmanı

KARA AĞAÇ DESTANI NEREDE ÇEKİLİYOR?

Kara Ağaç Destanı konusu nedir?

Ağalık sistemi üzerinden güç, feodalite, sınıf çatışmaları ve aşk hikayesinin anlatıldığı "Kara Ağaç Destanı"nın oyuncu kadrosunda Ayten Uncuoğlu, Gülçin Hatıhan, İsmail Hakkı Ürün, Sevtap Özaltun, Oğulcan Arman Uslu, Mehmet Güler, Sekvan Serinkaya, Deniz Altan, Kenan Ciniviz, Eray Ertüren, Tuncay Beyazıt, Nurhayat Boz ,Mehmet Şeker, Sultan Sarohan, Taylan Meydan, Mert Karabulut, Halil Demir, Berfin Kıymaz, Adem Türkyılmaz ve Alessa Dilara Demircan yer alıyor.

KARA AĞAÇ DESTANI ÖMER AĞA GERÇEK ADI NE?

Kara Ağaç Destanı oyuncuları kimler?

Cuma akşamları yayımlanacak olan "Kara Ağaç Destanı"nda başrolleri Olgun Şimşek, Emre Kıvılcım, Meltem Akçöl, Özlem Conker, Hakan Boyav ve Merih Öztürk paylaşıyor.

Haber Ara