Dolar

32,4643

Euro

34,7320

Altın

2.435,54

Bist

9.915,62

Kara Sevda Dizisi Konusu Nedir? Kara Sevda Dizisi Oyuncu Kadrosu

Kara Sevda dizisi konusu ne? Kara Sevda dizisinde kimler oynuyor? Kara Sevda, 14 Ekim 2015 tarihinde Star TV'de yayımlanmaya başlayan aşk ve drama türündeki Türk televizyon dizisidir. İlk bölümünden itibaren milyonları ekranlara kitleyen dizi hem senaryosu hem de usta oyuncu kadrosu ile büyük bir beğeni topladı. Sizler için bu dizi hakkında ayrıntılara değineceğiz. İşte ayrıntılar.

2 Yıl Önce Güncellendi

2022-08-19 08:22:02

Kara Sevda Dizisi Konusu Nedir? Kara Sevda Dizisi Oyuncu Kadrosu

Kara Sevda Dizisi Konusu

Kara Sevda dizisinde ne anlatılıyor? Dar gelirli bir ailenin oğulları Kemal, mucizelere inanmıyor fakat bir gün, kendini en büyük mucizenin içerisinde bulur. Aşkın içinde.

İhtişamlı, herkesin sahip olmak istediği bir hayatın içinde doğan Nihan, kendini hiçbir zaman o hayata ait hissetmez. Nihan bir gün kendi dünyasından olabildiğince uzak biri olan Kemal'e âşık olur.

Birbirlerine son derece uzak hayatlar yaşayan Nihan ve Kemal, bu mucizevi aşkta birleşirler. Her şey güzel giderken bir gecede değişen hayatları, Kemal'i uzaklara, Zonguldak'a savurur. Nihan'ı ise, yaptığı bir seçimin kollarına. Yıllar sonra bir maden kazası, Kemal'in önüne bir sınav gibi iki yol koyacak.

Varlıklı bir ailenin oğlu olan Emir Kozcuoğlu, Nihan'a saplantılı şekilde aşıktır. Emir, Kemal'in Nihan'a evlilik teklif edeceğini öğrendiğinde buna engel olabilmek için haince bir plan kurar. Emir, Nihan'ın kardeşi Ozan'ın cinayet işlemesine sebep olur. Ozan'ın cezaevine girmesini engellemek için Nihan'ı kendisiyle evlenmeye mecbur bırakır. Kemal ve Nihan'ın ilişkisi beklenmedik bir anda bitmek zorunda kalır.

Birbirlerini hala unutamayan Kemal ve Nihan tekrardan görüşmeye karar verir. Ozan'ın işlediği cinayeti aydınlatmaya çalışırlar. Büyük aşkın önündeki bir diğer engel de Emir'in kız kardeşi Asu'dur. Kemal'e âşık olan Asu, Nihan ile Kemal'in bir araya gelmemesi için büyük çaba sarf eder.

Kemal'in kardeşi Zeynep, Emir'e aşıktır ve ondan intikam almak için Ozan ile evlenir. Ozan, Zeynep'le yurtdışına kaçmaya çalışırken yakalanır ve cezaevine girer. Kemal ve Nihan sır perdesini aralamak ve aşklarının önündeki engelleri aşmak için zorlu bir sürece girerler.

Kara Sevda Dizisi Oyuncu Kadrosu

  • Burak Özçivit-Kemal Soydere
  • Neslihan Atagül-Nihan Sezin
  • Kaan Urgancıoğlu-Emir Kozcuoğlu
  • Zerrin Tekindor-Leyla
  • Metin Coşkun-Hakkı
  • Hazal Filiz Küçükköse-Zeynep Soydere
  • Orhan Güner-Hüseyin Soydere
  • Melisa Aslı Pamuk-Asu
  • Zeyno Eracar-Fehime Soydere
  • Rüzgar Aksoy-Tarık Soydere

Haber Ara