Dolar

32,5489

Euro

34,9830

Altın

2.422,56

Bist

9.722,09

Kaderimin Oyunu 18. bölüm izle | Star Tv Kaderimin Oyunu yeni bölüm izle | Youtube'da Kaderimin Oyunu son bölüm tek parça izle (18.bölüm)

Kaderimin Oyunu 18. bölüm izle | Sevilen dizi Kaderimin Oyunu'nun son bölümü yayınlandı. Erişim sorunu yüzünden bir süre, izleyici internet üzerinden Kaderimin Oyunu dizisini izleyemedi. Erişim sorunundan sonra, Kaderimin Oyunu araştırılmaya başlandı. Peki ama son bölümde neler oldu, son bölümün konusu ne? Youtube'da Kaderimin Oyunu son bölüm tek parça yayınlandı mı? İşte detaylar...

2 Yıl Önce Güncellendi

2022-04-24 11:01:32

Kaderimin Oyunu 18. bölüm izle | Star Tv Kaderimin Oyunu yeni bölüm izle | Youtube'da Kaderimin Oyunu son bölüm tek parça izle (18.bölüm)

Sevilen dizi Kaderimin Oyunu'nun son bölümü yayınlandı. Erişim sorunu yüzünden bir süre, izleyici internet üzerinden Kaderimin Oyunu dizisini izleyemedi. Erişim sorunundan sonra, Kaderimin Oyunu araştırılmaya başlandı. Peki ama son bölümde neler oldu, son bölümün konusu ne? Youtube'da Kaderimin Oyunu son bölüm tek parça yayınlandı mı? İşte detaylar... Kaderimin Oyunu 18. bölüm izle

Star Tv ekranlarında her cuma akşamı izleyicisiyle buluşan Kaderimin Oyunu dizisinin yeni bölümüne aşağıdaki linke tıklayarak ulaşabilirsiniz.

KADERİMİN OYUNU 18. BÖLÜMÜ İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ... Kaderimin Oyunu 18. bölüm konusu

Mahir, her şeye rağmen yanında durduğu Asiye'nin, Cemal'le ilişkisi olduğu şüphesiyle alt üst olmuştur. Asiye'yi büyük bir yüzleşme beklemektedir. Cemal ise hayal ettiği yeni hayat için adımlar atarken, çocuklarıyla kaybettiği zamanları telafi etme isteğiyle yanıp tutuşmaktadır. Fakat Uğur, babası saydığı Mahir ve yıllar sonra öğrendiği Cemal arasında darmadağın olmuştur. Tüm bunlar yaşanırken Necmi ise aile için patlamaya hazır bombaya dönüşür… Kaderimin Oyunu senarsiti kim?

Nazlı Heptürk'ün yapımcılığını, NGM Medyanın da yapımını üstlendiği Kaderimin Oyunu dizisinin senaryosunu Gül Abus Semerci yazıyor. Yönetmen koltuğunda ise Emre Kabakuşak yer alıyor.


İLİŞKİLİ HABERKaderimin Oyunu 17. bölüm izle | Star Tv Kaderimin Oyunu yeni bölüm (17.bölüm) tek parça full HD izle


İLİŞKİLİ HABERKaderimin Oyunu 16. bölüm tek parça izle | Star Tv Kaderimin oyunu yeni bölüm (16.bölüm) izle | Kaderimin Oyunu final mi?

Haber Ara