Dolar

32,5299

Euro

34,7588

Altın

2.487,62

Bist

9.524,59

İnci ‘Masumlar Apartmanı’nı bırakıyor’ iddiası

Son dönemlerde yapımları ile ön plana çıkan TRT’de dikkat çeken dizilerden biri olan Masumlar Apartmanı ile ilgili dikkat çeken bir iddia gündeme geldi. İnci rolünü canlandıran Farah Zeynep Abdullah’ın diziden ayrılacağı iddia edildi. Peki bu iddia doğru mu? İşte cevabı…

3 Yıl Önce Güncellendi

2021-06-01 21:02:51

İnci ‘Masumlar Apartmanı’nı bırakıyor’ iddiası

TRT dizileri son dönemlere büyük ölçüde damgasını vurdu. Şüphesiz en ön planda da Masumlar Apartmanı ile ilgili yeni bir iddia gündeme geldi. Dizinin sevilen karakterleri arasında yer alan ‘İnci'nin diziden çıkacağı iddia edildi. Peki bu iddia doğru mu? Farah Zeynep Abdullah diziden ayırlacak mı?

Farah Zeynep Abdullah diziden ayrılıyor mu? Farah Zeynep Abdullah neden diziden ayrılıyor? Gülseren Budayıcıoğlu'nun kitabından uyarlanan Masumlar Apartmanı dizisinde dizinin başrol oyuncularından Farah Zeynep Abdullah, ağrı dramatik sahnelere dayanamadığı için sezon finali öncesinde projeden ayrılacağı Birsen Altuntaş tarafından kaleme alındı. Altundaş'ın haberine göre, güzel oyuncunun ağır dramatik sahnelerin çekildiği dizide çok yorulduğu ve ayrılmak istediğini belirttiği öğrenildi. Yeni bir gelişme olmazsa Farah Zeynep Abdullah sezon finali öncesi projeye veda edecek. İddianın ardından Farah Zeynep Abdullah'tan ise henüz bir açıklama gelmedi.

FARAH ZEYNEP ABDULLAH KİMDİR?

Farah Zeynep Abdullah, 17 Ağustos 1989 yılında İstanbul Gayrettepe'de doğdu. Irak Türkmenlerinden olan bir baba ile Türk ve Boşnak kökenli bir annenin kızı olarak İstanbul'da doğdu. Lisenin bir kısmını İstanbul Saint Michel Fransız Lisesi'nde okudu. Ancak daha sonra babasının işi gereği kaydını İngiltere'ye aldırarak, lise öğrenimini bu ülkede tamamladı. Öyle Bir Geçer Zaman ki adlı dizinin 2. sezonundan sonra diziden ayrılarak, oyunculuk kariyeri için kaydını dondurduğu Kent Üniversitesi (İngiltere) Fransızca-Drama bölümüne dönüp, eğitimini tamamladı ve 2013'te diplomasını aldı. Ayrıca, kadın-erkek eşitliği ile ilgili bir kampanya olan HeForShe reklamında oynadı. Amnesty Türkiye'nin de gönüllü destekçisidir.

Farah Zeynep, üniversiteye başlamaya hazırlanırken Öyle Bir Geçer Zaman ki adlı dizi için teklif aldı. İngiltere'deki okuluna dönmesine üç gün kala, deneme çekimlerinde başarılı bulunduğunu ve "Aylin" rolüne seçildiğini öğrendi. Bu dizide dört çocuklu bir ailenin ikinci çocuğu olan Aylin'i canlandırdı. Daha sonra Yılmaz Erdoğan'ın filmi Kelebeğin Rüyası'nda oynadı. Bu filmde baş rolleri Kıvanç Tatlıtuğ ve Mert Fırat ile paylaştı. 2014 senesinde Star TV'de yayınlanan Kurt Seyit ve Şura adlı dizide başrol oynadı. Ardından 14 Şubat 2014'te Kerem Deren'in yönetmenliğini üstlendiği "Bi Küçük Eylül Meselesi" filminde Engin Akyürek ile baş rolü paylaştı. Çağan Irmak'ın yönettiği 2014 yılının en başarılı filmlerinden olan Unutursam Fısılda filminde Hümeyra'nın da oynadığı Hatice (Ayperi) karakterinin gençliğini canlandırdı. Ayrıca oyuncu Barbie Prenses ve Rockstar animasyon filmindeki "Prenses Azra"yı seslendirdi.

Haber Ara