Dolar

32,3374

Euro

34,8108

Altın

2.390,60

Bist

10.276,88

Hüner Coşkuner neden öldü? Vefat eden ünlü sanatçının son isteği sevenlerini üzdü

Kemik iliği tedavisi gördüğü esnada, hastanede nefes darlığı şikayeti sebebiyle vefat eden Hüner Çoşkuner, sevenlerini yasa boğdu. Ablası açıklama yaparak, basından gizli tuttuğu hastalığını açıkladı ve göz yaşlarını tutamadı. Hüner Çoşkuner'in yıllar önce bir programda bahsettiği vasiyeti ve son isteği ortaya çıktı. peki ama Hüner Coşkuner'in son isteği neydi? Vasiyeti neydi? Hüner Çoşkuner neden öldü, vefat etti? İşte detaylar...

4 Yıl Önce Güncellendi

2021-02-05 09:51:48

Hüner Coşkuner neden öldü? Vefat eden ünlü sanatçının son isteği sevenlerini üzdü

Kemik iliği kanserinden tedavi gördüğü hastanede nefes darlığı sebebiyle hayatını kaybeden ünlü sanatçı Hüner Coşkuner, sevenlerini yasa boğdu.

Ablası canlı yayında Uçankuş TV'de katıldığı programda yaptığı açıklamada, "Bir gün evvel konuştum. Bana yemek vermiyorlar dedi. Pilav yap bana gel dedi. Hakkını helal et ablam, bana çok baktın dedi. Helalleştik, bize onun hiç yüklüğü olmadı. O hayatımdaki tanıdığım hanımefendinin ta kendisiydi." diyerek son isteklerini belirtti.

Hüner Coşkuner'in vasiyeti

Bundan önce CNN Türk kanalında bir programa katılan Hüner Coşkuner ölümüyle ilgili ""Küpesiz günüm yok. Aksesuarı ciddi anlamda çok severim. Küpe, bilezik, kolye... Bir yere gideceğim zaman mesela bir elbise, bol aksesuar... Bundan güç mü alıyorum bilemiyorum. Vasiyetim var aileme, Allah gecinden versin yaşamak her şeye rağmen çok güzel, küpelerimle gömülmek isterim" şeklinde bir açıklamada bulunmuştu!

Haber Ara