Dolar

32,2329

Euro

34,9539

Altın

2.408,76

Bist

10.400,48

Gönül Dağı 79. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Gönül Dağı 79. Bölüm Fragmanı İzle

TRT 1 ekranlarının en çok izlenen ve sevilen dizilerinden Gönül Dağı dizisi aile, dram ve romantik türdeki Türk televizyon dizisidir. Senaryosu ve başarılı oyunculuk performansı ile büyük bir beğeni toplayan dizinin yeni bölümü hakkında merak edilenlere değineceğiz.

2 Yıl Önce Güncellendi

2022-12-21 17:59:23

Gönül Dağı 79. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Gönül Dağı 79. Bölüm Fragmanı İzle

Gönül Dağı 79. Bölüm Fragmanı İzle

Bir Bozkır hikâyesi olan Gönül Dağı dizisinin 79.bölümünde, amcaoğulları araba yarışmasına Yadigâr ile katılmaya karar verir. Selma Öğretmen'in babasının hayatını kurtardığı ancak bundan haberi olmaz. Ciritçi Abdullah ise hastanede baba ve kızını yalnız bıraktı. Yeni bölümü ile büyük bir heyecan ve merakla beklenen dizi her cumartesi TRT 1 ekranlarında izleyiciyle buluşuyor.

Gönül Dağı 79.Bölüm Fragmanı

Gönül Dağı Oyuncu Kadrosu Taner Kaya (Berk Atan) Dilek Akgün Kaya (Gülsim Ali) Zahide Kaya Arslan (Ecem Özkaya) Sefer Arslan (Ferdi Sancar) Ramazan Kaya (Cihat Süvarioğlu) Veysel Kaya (Semih Ertürk) Ecem Özkaya Ferdi Sancar Feyza Işık Gülhan Tekin Nazlı Pınar Kaya Şebnem Dilligil Yavuz Sepetçi Nuri Gökaşan Hazal Çağlar Serkan Kuru Hüseyin Sevimli Çiğdem Aygün Ulviye Karaca Zümre Meğreli Sait Seçkin Güliz Aybay Öznur Yağcı Hande Nur Tekin

Gönül Dağı Dizisi Ne Zaman?

Gönül Dağı dizisi, her hafta Cumartesi günleri TRT 1 ekranlarında yayınlanıyor.

Gönül Dağı Dizisi Nerede Çekildi?

Hikâyesi ve oyuncuları ile beğeni toplayan Gönül Dağı dizisinin çekimleri Eskişehir'in Sivrihisar ilçesinde gerçekleştirilmektedir.

 

Haber Ara