Dolar

32,2633

Euro

34,7874

Altın

2.450,62

Bist

10.218,58

Gönül Dağı 59. bölüm izle full hd tek parça | Youtube Gönül Dağı 59. bölüm izle | Gönül Dağı'nda ne oldu?

Gönül Dağı 59. bölüm izle | TRT 1 ekranlarında sevilerek takip edilen dizi Gönül Dağı'nın yeni bölümü yayınlandı. Youtube üzerinden izlemek isteyenler 59. bölüm linkini araştırıyor. Gönül Dağı son bölümde Zahide karakterini canladıran Ecem Özkaya dikkat çekti. Eski eşi merak edilen oyuncu için araştırmalar sürüyor. İşte merak edilen Gönül Dağı son bölüm olan 59. bölüm ve Ecem Özkaya detayı...

2 Yıl Önce Güncellendi

2022-04-10 12:11:31

Gönül Dağı 59. bölüm izle full hd tek parça | Youtube Gönül Dağı 59. bölüm izle | Gönül Dağı'nda ne oldu?

TRT 1 ekranlarında sevilerek takip edilen dizi Gönül Dağı'nın yeni bölümü yayınlandı. Youtube üzerinden izlemek isteyenler 59. bölüm linkini araştırıyor. Gönül Dağı son bölümde Zahide karakterini canladıran Ecem Özkaya dikkat çekti. Eski eşi merak edilen oyuncu için araştırmalar sürüyor. İşte merak edilen Gönül Dağı son bölüm olan 59. bölüm ve Ecem Özkaya detayı... Youtube Gönül Dağı 59. bölüm izle

TRT 1 ekranlarında yayınlanan Gönül Dağı dizisinin yeni bölümü yayınlandı. Resmi Youtube kanalında da verilen diziyi tek parça izlemek için aşağıdaki linke tıklayın.

GÖNÜL DAĞI 59. BÖLÜM İÇİN TIKLAYINIZ... Gönül Dağı 59. bölüm özeti

Gönül Dağı'nda ne oldu? Ramazanın bereketiyle ailecek kurulan bir iftar sofrasında Taner, İlhami'den duyduğu beklenmedik bir haberle sarsılır… Ramazan ise Asuman'ı istemeye hazırlanmaktadır ancak mazideki anıların getirdiği endişeler bir türlü peşini bırakmaz. Ramazan ve Asuman'ın isteme merasiminde neler yaşanacak? Bu arada amcaoğullarına yurtdışından bir telefon gelir. Amcaoğulları ilk siparişlerini almanın heyecanıyla kolları sıvarlar… Zahide, Fikret'in vasiyetini açmasıyla birlikte çarpıcı gerçeği öğrenir. Zahide ve Sefer'i bekleyen bu durum çocukları nasıl etkileyecek? Elif'e olan aşkını ilan eden Kenan, beklediği cevabı alabilecek mi? Gönül Dağı Zahide'nin gerçek hayattaki eşi kim?

Gönül Dağı dizisinde Zahide Karakterini canlandıran Ecem Özkaya'nı eşi merak ediliyor. Ecem Özkaya, 2010-2019 yılları arasında, kendisi gibi oyuncu Mustafa Üstündağ ile evliydi. Çiftin bu evlilikten Ahmet Kaan Üstündağ adında bir de çocukları bulunuyor.

Haber Ara