Dolar

32,5029

Euro

34,9036

Altın

2.431,49

Bist

9.915,62

Filistin'e destek veren ünlü oyuncu boykot kurbanı oldu

Oscar ödüllü oyuncu Susan Sarandon, İsrail’in Filistin'de katliam saldırılarına tepki gösterdiği için Hollywood tarafından boykot hedefi ilan edildi.

6 Ay Önce Güncellendi

2023-11-22 11:28:18

Filistin'e destek veren ünlü oyuncu boykot kurbanı oldu

Oscar ödülü yıldız Susan Sarandon, İsrail şiddetine karşı Filistin'i desteklediği için Hollywood'da boykot ediliyor.

sarandon-gaza

Sarandon, insanları İsrail-Hamas savaşında Filistinlileri desteklemek için seslerini yükseltmeye teşvik etti. Mitingde Sarandon, "İnsanlar sorguluyor, ayağa kalkıyor, insanlar kendilerini eğitiyor, insanlar çocukluğunda başlayan beyin yıkamadan uzaklaşıyor" dedi. Katılımcıları "güçlü olmaya, sabırlı olmaya, açık olmaya ve açıkça konuşmaya cesareti olan herkesin yanında durmaya" teşvik etti.

F_hMQKHWwAAoSOt

Sarandon, Filistin'e destek konuşmasında, "Şu anda bu ülkede Yahudi olmaktan korkan ve sıklıkla şiddete maruz kalan, Müslüman olmanın nasıl bir his olduğunu tatmakta olan pek çok insan var. Filistin halkının yanında yer almak için Filistinli olmanıza gerek yok. 5 bine yakın çocuğun katledilmesinin kabul edilemez ve savaş suçu olduğunu anlamak için Filistinli olmanıza gerek yok" ifadesini kullanmıştı.

 

 

F_ghwHaXYAAXWvi

Sarandon, X'te Filistin'e destek çağrısında bulunan Pink Floyd'dan Roger Waters'ın Filistin mesajını yeniden paylaştı. Waters, yıllar boyunca Yahudi karşıtı olduğu iddiasıyla eleştirilmişti, ancak bu iddiaları her zaman reddetmiş, şunları söylemişti: “Hayatımın tamamını, gördüğüm her yerde otoriterliğe ve baskıya karşı sesimi yükselterek geçirdim. Çocukluğumda, savaştan sonra Anne Frank'ın adı evimizde sık sık anılırdı, faşizm kontrolsüz bırakıldığında neler olacağının kalıcı bir hatırlatıcısı oldu. Annem ve babam İkinci Dünya Savaşı'nda Nazilerle savaştı ve bunun bedelini babam ödedi."

F_hDMoqWEAAHcXw

Ünlü oyuncunun geçen hafta New York'ta Filistin'e destek yürüyüşünde yaptığı konuşma sonrası, Hollywood'un ünlü menajerlik ajansı "United Talent Agency" (UTA), 77 yaşındaki yıldızla yollarını ayırdı.

sarandon

Page Six adlı yayın organı, menajerlik şirketinin pek çok çalışanının Sarandon'ın sözlerinden incindiğini yazarken, bir sözcünün de ajans ile yolların ayrıldığı haberini doğruladığını bildirdi.

Sarandon, UTA ile 2014'ten bu yana çalışıyordu. UTA, Hollywood'un en büyük ve en prestijli menajerlik şirketlerinden biri. Temsil ettiği isimler arasında Johnny Depp, Harrison Ford, Charlize Theron gibi oyuncular var.

BARRERA, OYNACAĞI FİLMİN KADROSUNDAN ÇIKARILDI

Time'ın haberinde ayrıca, Meksikalı oyuncu Melissa Barrera'nın yer alacağı filmin kadrosundan çıkarıldığı belirtildi.

Ekran Alıntısı_601

Barrera'nın, "Çığlık 7" filminin kadrosundan Filistin'e destek veren paylaşımları nedeniyle çıkarıldığı öne sürüldü.

Instagram hesabından yaptığı paylaşımlarda Barrera, İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırılarına tepki göstermiş ve Batı medyasını "tek taraflı" olmakla suçlamıştı.

Haber Ara