Dolar

32,3374

Euro

34,8108

Altın

2.390,60

Bist

10.276,88

Çizgi Film dünyasının ilk başörtülü kahramanı Türkiye’de vizyona girmeye hazırlanıyor

Malezya, Endonezya ve Tayland'da sinema salonlarında 4 milyondan fazla seyirciye ulaşan BoBoiBoy süper kahraman animasyon film serisinin ilk sinema filmi 18 Eylül'de Türkiye'de vizyona giriyor.

4 Yıl Önce Güncellendi

2020-09-05 15:01:09

Çizgi Film dünyasının ilk başörtülü kahramanı Türkiye’de vizyona girmeye hazırlanıyor

Animasyon filmi içerisinde yer alan süper kahramanlardan birinin başörtülü olması animasyon dünyasında bir ilke imza atıldığını gösterdi. Bu durum Türkiye sinema vizyonunda da dikkatleri çekti. İslam dünyasından tam not alan animasyon filmi Türkiye'de 18 Eylül'de vizyona girmeye hazırlanıyor.

Korona virüs salgınından dolayı uzun bir süre kapalı olan ve vaka sayılarının azalmasıyla birlikte sinema sektöründe hareketlilik yeniden başladı. Malezya, Endonezya ve Tayland ülkelerinde sinemalarda 4 milyondan fazla seyirciye ulaşan BoBoiBoy süper kahraman film serisinin ilk sinema filmi 18 Eylül'de Türkiye'de vizyona giriyor. Filmin Türkiye'de büyük bir ilgiyle takip edileceğini söyleyen BoBoiBoy'un animasyon film serisinin yaratacısı olan Monsta Stüdyoları'nın iletişim direktörü Faiz Zeynel Abidin, serinin ikinci filminin de Türkiye'deki gösterimini büyük bir heyecanla beklediklerini belirtti.

Animasyonlarda ilk başörtülü ‘Süper kahraman Yaya Yah'

Animasyon filmi olan BoBoiBoy süper kahraman serisinde yer alan ilk başörtülü süper kahraman Yaya Yah karakteri de eşlik ediyor. Çocuklarında ilgisini çeken Yaya Yah karakteri, İslam dünyasında büyük bir beğeniyle karşılandı.

1_455

Haber Ara