Dolar

32,4508

Euro

34,6341

Altın

2.384,77

Bist

10.045,74

Bir Zamanlar Çukurova 120. bölüm yayınlandı mı? Bir Zamanlar Çukurova son bölüm izle

Bir Zamanlar Çukurova 120. bölüm yayınlandı mı? Bir Zamanlar Çukurova dizisinin son bölümü izleyicisi tarafın haftalardır araştırılıyor. Yılbaşı tatiline giren Bir Zamanlar Çukurova'nın yeni bölümü ne zaman? 120. bölümü hangi gün yayınlanacak, dizinin günü mü değişti? Sevilen dizinin merak edilenlerini sizler için derledik. İşte detaylar...

2 Yıl Önce Güncellendi

2022-01-14 16:19:18

Bir Zamanlar Çukurova 120. bölüm yayınlandı mı? Bir Zamanlar Çukurova son bölüm izle

Bir Zamanlar Çukurova 120. bölüm yayınlandı mı? Bir Zamanlar Çukurova dizisinin son bölümü izleyicisi tarafın haftalardır araştırılıyor. Yılbaşı tatiline giren Bir Zamanlar Çukurova'nın yeni bölümü ne zaman? 120. bölümü hangi gün yayınlanacak, dizinin günü mü değişti? Sevilen dizinin merak edilenlerini sizler için derledik. İşte detaylar... Bir Zamanlar Çukurova 120. bölüm yayınlandı mı?

Sevilen dizi Bir Zamanlar Çukurova dizisi yılbaşı tatiline girmesinden dolayı iki hafta boyunca yayınlanmadı. Milyonlarca ilzeyiciye ulaşan ve aynı zamanda sosyal medya platformlarında da büyük ilgi gören dizi bu hafta da yayınlanmadı.

Bir Zamanlar Çukurova dizisinin 120. bölüm fragmanı yayınlandı. İzlemek için TIKLAYINIZ... Bir Zamanlar Çukurova Hakkında

Bir Zamanlar Çukurova, TIMS&B imzalı, ilk bölümü 13 Eylül 2018 tarihinde yayınlanan, yönetmenliğini Murat Saraçoğlu'nun yaptığı, senaryosunu Yıldız Tunç, Atilla Özel, Ayça Üzüm ve Selena Çağlayan'ın birlikte kaleme aldıkları Türk yapımı aşk, dram ve aksiyon türündeki televizyon dizisi. Dizinin başrollerinde Hilal Altınbilek, İbrahim Çelikkol, Furkan Palalı ve Hülya Darcan yer almaktadır.

Bir_Zamanlar_Çukurova_4._Sezon

Haber Ara