Dolar

32,3624

Euro

34,7026

Altın

2.395,11

Bist

10.163,01

Ben Gri 5. bölüm ne zaman? Ben Gri 5. bölüm izle seçeneği çıktı mı?

Ben Gri 5. bölüm ne zaman? Ben Gri 5. bölüm izle seçeneği çıktı mı? soruları Disney Plus izleyicileri tarafından sıkça sorulmaya başlandı. Ülkemizde Haziran ayında yayına başlayan Disney+ birbirinden güzel ve dikkat çekici içerikleriyle ülkemizde abone sayısını her geçen gün artırıyor. Disney Plus son olarak Ben Gri adlı diziyi izleyicilerin beğenisine sondu. Dizi 4. bölümüyle yayınlandı ve 5. bölüm sabırsızlıkla bekleniyor. Haftalık olarak yayınlandığı için Ben Gri 5. bölüm izle seçeneğinin Disney platformuna ne zaman geleceği araştırılmaya başlandı.

2 Yıl Önce Güncellendi

2022-11-29 16:57:24

Ben Gri 5. bölüm  ne zaman? Ben Gri 5. bölüm izle seçeneği çıktı mı?

Disney Plus son zamanlarda Türk yapımı dizi ve filmlere oldukça fazla önem veriyor. Ülkemizde her gün abone sayısını artıran Disney+ birbirinden güçlü içeriklerle izleyicilerin tercihi olmayı başardı. Platform Haziran ayında ülkemizde yayın hayatına girdi ancak kısa sürede abone sayısını oldukça artırdı. Disney Plus son olarak Ben Gri adlı diziyi izleyicilerin beğenisine sundu. Dizi kısa sürede platformun en sevilen yapımları arasına girmeyi başardı. Ben Gri 4. bölümü izleyen Disney aboneleri heyecanla 5. bölüm izle seçeneğinin açılmasını bekliyor. Ben Gri 5. bölüm ne zaman? Ben Gri 5. bölüm izle seçeneği çıktı mı? Ben Gri 5. bölüm ne zaman?

Ben Gri adlı dizi haftalık olarak yayınlanıyor. Yani yeni bir bölüm için bir hafta beklemek gerekiyor. Ben Gri 4. bölüm 30 Kasım'da platformda izlendi. 5. bölüm ise 7 Aralık'ta yayınlanacak.

Ben Gri 5. bölüm izle seçeneği çıktı mı?

Disney Plus'ın sevilen dizisi Ben Gri'de heyecanın dozu giderek artıyor. Dizinin ilk yarısının sona ermesiyle bazı olaylar izleyicileri meaklandırdı. Ben Gri dizisi 5. bölüm 7 Aralılk tarihinde Disney Plus platformuda izlenebilir. Dizi Disney Plus yapımı olduğu için sadece bu platformdan izlenebilir. Korsan yayınların izlenmesi ve yayınlanmasının suç olduğunu da hatırlatmak isteriz. Ben Gri kaç bölüm?

Ben Gri dizisi 16 Kasım'da ilk 2 bölümün yayınlanmasıyla platformda yer aldı. Dizi toplamda 8 bölümden oluşuyor. Dizi 8. bölüm ile sezon finalini 28 Aralık'ta yapacak. Ben Gri dizisi bölümleri ve yayın tarihleri

Ben Gri 1. bölüm: 16 Kasım
Ben Gri 2. bölüm: 16 Kasım
Ben Gri 3. bölüm: 23 Kasım
Ben Gri 4. bölüm: 30 Kasım
Ben Gri 5. bölüm: 7 Aralık
Ben Gri 6. bölüm: 14 Aralık
Ben Gri 7. bölüm: 21 Aralık
Ben Gri 8. bölüm: 28 Aralık Ben Gri konusu

Avukat Fuat, eşi Hülya ve kızları Ceyda'nın hayatları gayet normal gözüküyordu. Ta ki Fuat'a gelen bir mesaja kadar. Banu Kiremitçi Bozkurt tarafından oluşturulan ve Taylan Biraderler'in yönetttiği Ben Gri dizisinde avukat Fuat'ın kızının başına gelen bir olay sonrası mücadelesi konu ediniyor. Kızının yaşadığı olayın intikamını almak isteyen Fuat, bu sırada esrarengiz bir mesaj alır. Bu mesaj Fuat'ın kendi içindeki karanlıkla yüzleşmesine neden olur.

Disney+ fiyatı ne kadar?

Disney Plus üyesi olmak isteyenlere 10 ay fiyatına 1 yıl üyelik imkanı sunuluyor. Disney+ aylık üyelik bedeli 34,99 TL'dir. Dilersen yıllık üyelik ile (tek ödemede 349,90 TL) 10 ay fiyatına 12 ay izleyebilirsin!*

Disney Plus üyeliği için TIKLAYIN

Haber Ara