Dolar

32,3374

Euro

34,8108

Altın

2.390,60

Bist

10.276,88

Ben Bu Cihana Sığmazam 55.bölüm izle

Ben Bu Cihana Sığmazam dizisi yeni bölüm ile ekranlara geldi. İzleyicisinin yakından takip ettiği dizinin 55.bölümü Youtube resmi kanalında ve atv resmi internet sitesinde yayınlandı. Peki Ben Bu Cihana Sığmazam dizisinin son bölümünde neler oldu? Dizi nereden izlenir? İşte yanıtı...

3 Ay Önce Güncellendi

2024-01-31 16:04:13

Ben Bu Cihana Sığmazam 55.bölüm izle

Uzun süredir ekranlarda yer alan Ben Bu Cihana Sığmazam dizisinin yeni bölümü yayınlandı. Diziyi internet üzerinden izlemek isteyenler 'Ben Bu Cihana Sığmazam dizi izle' veya 'Ben Bu Cihana Sığmazam 55.bölüm izle' aramaları yapıyor.

Ben Bu Cihana Sığmazam 55.bölüm özeti

Atakan ve Cezayir, Onbeşli'nin intikamını almak için Koslu'yla Tazıyev'in peşine düşer. Atakan, Koslu'nun kaldığı binaya bir ekip gönderir fakat Koslu kaçmayı başararak Erman'dan yardım istemektedir ve Erman onu saklamayı kabul eder. Bununla birlikte Cezayir'i hayatından tamamen çıkaracak bir planın peşine düşer.

Beklenmedik bir esnada Atakan kendisine bağlı bir ekiple Erman'ın evine Tazıyev'i Bosna Savaşı'ndaki suçları nedeniyle tutuklamak için gider. Onu mahkemede yargılamak ister. Detaylar dizinin 55.bölümünde...

Ben Bu Cihana Sığmazam 55.bölüm izle

Ben Bu Cihana Sığmazam dizisinin 55.bölümünü atv resmi internet sitesi üzerinden ya da Youtube resmi internet sitesi üzerinden arama yaparak izleyebilirsiniz.

Haber Ara