CHP'de yaşanan iç karışıklığın ardından Özgür Özel'in yeni parti çalışmalarının hız kazandığı iddia edildi. tv100 ekranlarında yayınlanan Başak Şengül ile Doğru Yorum programında çarpıcı detaylar gündeme geldi.
İDDİA EDİLEN ÇARPICI DETAYLAR
Bina hazır: Özgür Özel kanadının yeni parti binası için hazırlıkları hızlandırdığı öne sürüldü. Binanın diğer siyasi partilerin de yoğun olarak bulunduğu Ankara'daki Mustafa Kemal Mahallesi'nde yer alacağı ve Gelecek Partisi'nin ilk kullandığı bina olacağı iddia edildi.
Logo hazır: Logoda kırmızı-beyaz renklerin yer alacağı aktarıldı.

"YÜRÜYÜŞ" İSMİNDEN VAZGEÇİLDİ
Gazeteci Murat Kelkitlioğlu, geçtiğimiz günlerde yeni partinin "Yürüyüş" olarak belirlenen isminden Kemal Kılıçdaroğlu'nun "Adalet Yürüyüşü'nü" andırabilme ihtimali nedeniyle vazgeçildiğini aktarmıştı. Kelkitlioğlu, partinin isminin "Yeni Parti" olabileceğini söylemişti.