Dolar

32,3806

Euro

34,6649

Altın

2.391,69

Bist

10.070,95

Uçağın motor kısmına giren adam feci şekilde öldü

ABD vatandaşı 30 yaşındaki Kyler Efinger'ın, yılbaşı günü Salt Lake City Uluslararası Havalimanı'nda 100 yolcusuyla kalkışı bekleyen uçağın türbinine tırmandıktan sonra hayatını kaybettiği anlara ilişkin yeni görüntüler ortaya çıktı.

4 Ay Önce Güncellendi

2024-01-15 20:07:44

Fox 13 Now'ın Salt Lake City Havalimanları Departmanından elde ettiği yeni yayınlanan görüntülerde Efinger'ın kilitli bir kapıya doğru koştuğu ve kapıyı açmaya çalıştığı görülüyor.

Genç adamın başka bir kapıya yöneldiğinde camı tekmelemek istediği sırada yere düşüyor, bu arada havaalanı çalışanı ile arasında kısa bir diyalog geçiyor.

Daha sonra yangın merdiveninden aşağı inen başka bir kapıyı tekmeleyerek açarken görüntülenen şahsın babası Judd Efinger şunları söyledi:

"Güvenlik tarafından alıkonuldu, uçağını kaçırdı, bunun olacağını biliyordum. Buna manik aşama diyorlar. Onun için iyi bitmedi. Açıkçası bu şimdiye kadarki en kötüsü."

Bir havaalanı müdürünün o gece saat 22.00'den hemen önce olayı bildirdikten sonra genç adamın uçağın "kanadında bulunan motorunun içinde" bulunduğu öğrenildi.

Yetkililere göre Airbus A220-100 uçağının San Francisco'ya uçmadan önce buzlarının çözülmesi için bekliyordu. Ancak uçağın başlangıçta motorların kapalı olduğu bildirilmesine rağmen, Efinger uçağa ulaştığında motorları dönüyordu.

Salt Lake City polisi ve havaalanı çalışanları, pistlerden birine atılmış ayakkabı ve giysiler de dahil olmak üzere kişisel eşyalar buldu.

NewYorkPost

Haber Ara