Dolar

32,2619

Euro

34,7190

Altın

2.398,01

Bist

10.288,46

Takipçileri, Trump’ın kızına sordu: En büyük yalancı kim?

ABD Başkanı Donald Trump'ın kızı Tiffany Trump, eski başkan yardımcısı ve Demokratların başkan adayı Joe Biden'a yüklendi. Biden’ı yalan söylemekle suçlayan Tiffany Trump’a takipçilerinden büyük tepki geldi. Takipçileri Tiffany Trump’a, “En büyük yalancı kim?” sorusunu yöneltti.

4 Yıl Önce Güncellendi

2020-09-01 10:14:43

Takipçileri, Trump’ın kızına sordu: En büyük yalancı kim?

Seçimler yaklaştıkça, ABD kamuoyununda tartışmalar ve eleştirilerin dozu da artıyor.

ABD Başkanı Donald Trump'ın kızı Tiffany Trump, eski başkan yardımcısı ve Demokratların başkan adayı Joe Biden'a saldırdı.

Tiffany, sosyal paylaşım sitesi "Twitter" daki sayfasında dün gönderdiği bir tweette şunları söyledi: "Lütfen yalan söylemeyi bırak Joe; yalanları göremeyeceğimiz için cahil olduğumuzu düşünebilirsin, ama Tanrı gerçeği biliyor."

Ekran Resmi 2020-09-01 09.55.01

Ancak Tiffany Trump'ın takipçileri, Demokratların başkan adayı Biden'a yalancılıkla itham etmesine büyük tepki göstererek, Trump'ın kızına “En büyük yalancı kim?” sorusunu yöneltti.

Tiffany Trump'ın, takipçilerin sorusunu cevaplandırmaması ise dikkat çekti.

Trump'ın ikinci eşi Marla Maples'ın tek çocuğu olan Tiffany, geçen hafta Cumhuriyetçi Ulusal Kongresi'nde yaptığı konuşmada babasının görev süresinin çoğunu halkın gözü önünde geçirdiğini belirtmişti.

3 Kasım 2020 Salı günü yapılması planlanan ABD başkanlık seçimleri, 4 yılda bir yapılacak ve Cumhuriyetçi aday Donald Trump ile Demokrat aday Joe Biden'in yarışacağı bu seçim, 59. Başkanlık seçimi olacak.

Kaynak: ArabicRT

Haber Ara