$

Dolar

47,3794

Euro

53,9466

£

Sterlin

63,2658

Frank

57,9281

Gram Altın

6.168,0600

Bitcoin

3.029.303

$

Dolar

47,3794

Euro

53,9466

£

Sterlin

63,2658

Frank

57,9281

Gram Altın

6.168,0600

Bitcoin

3.029.303

Çeviri

"Paşinyan, Moskova'nın affetmeyeceği bir hata yaptı!"

Dağlık Karabağ'da Ermenistan ile Azerbaycan arasında yaşanan çatışmaları sayfalarına taşıyan Ukrayna haber portalı lb.ua, "Ermenistan Paşinyan hükümeti, Moskova'nın affetmeyeceği bir hata yaptı" dedi.

28.09.2020 - 14:51
hursitakyil
"Paşinyan, Moskova'nın affetmeyeceği bir hata yaptı!"
Fotoğraf: Arşiv
Linke Tıkla, Timeturk'ü Favorilerine Ekle

Dağlık Karabağ'da Ermenistan ile Azerbaycan arasında yaşanan çatışmaları sayfalarına taşıyan Ukrayna haber portalı lb.ua, “Ermenistan Paşinyan hükümeti, Moskova'nın affetmeyeceği bir hata yaptı” dedi.

Gazeteci Aleksandr Demtşenko lb.ua'daki yazısında, “bu çatışmada Ermenistan'ın müttefiki yok” diyerek şu yorumda bulundu:

“Erivan başkanlık seçimleri öncesinde ABD için önemsiz. ... Ama Moskova'da da rahatsızlık var. ... Başbakan Paşinyan hükümeti Moskova'nın affetmeyeceği bir hata yaptı. ... Ermenistan başbakanı, Kremlin'den Kolektif Güvenlik Antlaşmasını Örgütü (KGAÖ) şartlarını uygulamasını [ve Ermenistan'ı desteklemesini], Bakü'ye karşı Erivan'ın yanında yer almasını istemişti. Rusya bunu reddedince Paşinyan, KGAÖ Genel Sekreteri Yuri Haçaturov'u hapse attı. ... Ve sadece birkaç gün önce başbakanın en büyük rakibi olan ve açıkça Rusya taraftarlığı yapan milyoner siyasetçi Gagik Zarukyan tutuklandı.”

Kaynak: lb.ua

Bu haber hakkında ne düşünüyorsunuz?

Etiketler:

İlgili Haberler

YORUMLAR

0 Yorum

Yorum Yazın