Dolar

43,8592

Euro

51,6559

Altın

7.250,14

Bist

14.047,09

Mısır'daki turistlere saldırı sonrası yetkililer 40 teröristin öldürüldüğünü duyurdu

Mısır İçişleri Bakanlığı, Kahire yakınlarındaki Vietnamlı bir turist otobüsüne yapılan ve ardından dört kişiyi öldüren bir otobüse yapılan saldırının ardından bu teröristleri öldürdüklerini iddia etti.

8 Yıl Önce Güncellendi

2018-12-29 17:11:45

Mısır'daki turistlere saldırı sonrası yetkililer 40 teröristin öldürüldüğünü duyurdu

TIMETURK | ÇEVİRİ

İçişleri Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada, güvenlik güçlerinin 40 teröristin Mısır'ın Kahire yakınlarındaki Vietnamlı turistleri taşıyan otobüse saldırdıklarını açıkladılar.

Bakanlık, saldırı sonrası Giza'dateröristlere yapılan baskınlarda 30 teröristin öldürüldüğünü açıkladı. Bakanlığa göre, şüpheli teröristlere Giza'dave Sina'da baskınlar gerçekleştirildi. İçişleri Bakanlığı, teröristlerin turizm sektörüne, hıristiyan ibadet yerlerine ve güvenlik güçlerine karşı bir dizi saldırı planladıklarını açıkladı.

Kaynak: 20minutes.fr, AFP

Yorum Yap

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
SON VİDEO HABER

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan HAVELSAN ziyareti

Haber Ara