Dolar

32,2453

Euro

34,8240

Altın

2.421,17

Bist

10.268,58

'Lütfen bir daha asla New York'a geri dönmeyin!'

ABD merkezli Salon’un haberine göre, Ivanka Trump ve Jared Kushner'ın, ABD Başkanı Donald Trump'ın görev süresi Ocak 2021'de sona erdiğinde New York'tan başka bir yere taşınmayı düşündükleri iddia edildi.

4 Yıl Önce Güncellendi

2020-11-25 22:36:28

'Lütfen bir daha asla New York'a geri dönmeyin!'

Sitenin haberine göre, çiftin  Beyaz Saray'da danışmanlık görevlerinde bulunduktan sonra son dönemde itibarları olumsuz yönde etkilendi.

Nereye taşınacaklar?

New York Times'ın haberine göre ise, New Jersey'deki şehir yetkililerinin Trump ailesi için olası bir gelecek için planları olduğu belirtiliyor.

Gazeteye göre, Ivanka Trump ve Jared Kushner'ın Trump Ulusal Golf Kulübü arazisindeki kır evine taşınarak, dört yeni Bickleball sahasına, portatif bir helikopter pistine, bir spa ve yoga salonunun yer aldığı komplekse sahip olacak. Bir başka iddiaya göre ise, Başkan Trump'ın Florida'da bulunan Maralago tatil beldelerini yenilendiği iddia edildi.

“Bir daha asla NewYork'a dönmeyin”

ABD'li sunucu Donny Deutch, çiftin neden Manhattan'da hoş karşılanmadığını açıklarken, "Garip bir şekilde zor anlar yaşayacaklar, Trump'ın kendisinden bile daha zor. Küçük düşürücü ama ilginç. Bu ikisine gelince, onu takip eden sefil kademedir." ifadesini kullandı.

Amerikalı gazeteci ve “Trump: The Art of the Deal”ın yazarı Tony Schwartz ise, paylaştığı bir tweette haberi şöyle yorumladı: "Donald, Ivanka ve Jared'a not, lütfen bir daha asla New York'a geri dönmeyin" dedi.

Haber Ara