Dolar

32,3514

Euro

34,7862

Altın

2.408,84

Bist

10.045,74

Kassam'dan İsrail ordusuna üst üste darbe

İzzeddin Kassam Tugayları, bugün yaptığı açıklamada bir dizi operasyona ilişkin detaylar paylaştı. Kassam, Yasin 105 roketleriyle İsrail ordusuna ait iki tank ve iki buldozeri hedef aldığını bildirdi.

4 Ay Önce Güncellendi

2024-01-24 21:04:19

Kassam'dan İsrail ordusuna üst üste darbe

Kassam'ın Telegram aracılığıyla yapılan açıklamaya göre, Gazze'nin güneyindeki Han Yunus şehrinin batısında iki tank ve iki buldozerin hedef alındığı bildirildi.

Kassam'ın başka bir açıklamasında, Han Yunus şehrinin Fukari bölgesinin doğusuna giren işgal askerlerinin bir araya geldiği noktada ağır havan topları ile hedef alındığı, ölü ve yaralı askerler olduğu belirtildi.

Başka bir açıklamada ise Kassam, "savaş hatlarından döndükten sonra mücahitlerimiz, Han Yunus şehrinin güneydoğusunda bir Siyonist asker taşıyıcı ve buldozerin Yasin 105 toplarıyla hedef alındığını doğruladı." denildi.

Kasssam, bir başka açıklamasında yine "Gazze'nin güneyindeki Han Yunus şehrinin batısında Yasin 105 top mermisi ile 4 Siyonist Merkava tankının hedef alındığını" duyurdu.

El Kassam ayrıca başka bir açıklamasında, "Gazze'nin güneyindeki Han Yunus şehrinin batısındaki bir evin içinde barikat kuran 15'ten fazla askerden oluşan Siyonist birliğin güçlendirilmiş TBG füzesiyle hedef alındığı, yaralı ve ölü olduğu" duyuruldu.

Arap Postası

Haber Ara