Dolar

32,2020

Euro

35,0069

Altın

2.504,53

Bist

10.643,58

JPMorgan, Fransa'daki yoksul mahallelerde sponsorluk yapacak

ABD bankası JPMorgan, mesleki becerileri ve küçük işletmelerin gelişimini desteklemek için Paris çevresindeki yoksul mahallelerdeki programlarına sponsor olarak 26 milyon Euro ayıracak.

6 Yıl Önce Güncellendi

2018-11-05 15:54:29

JPMorgan, Fransa'daki yoksul mahallelerde sponsorluk yapacak

TİMETÜRK ÇEVİRİ

ABD merkezli varlık bankası JP Morgan, Paris'in dört yıl önce Detroit'te başlattığı benzer bir yardım programını geliştirmek için Paris'in en yoksul mahallelerinden bazılarını seçtiğini açıkladı.

JPMorgan, Reuters'e yaptığı açıklamada, bankanın mesleki yetenek geliştirme programlarına ve özellikle de Seine-Saint-Denis'deki küçük işletmelere beş yıl içinde 30 milyon dolar (26 milyon euro) ayıracağını açıkladı.

JPMorgan'ın CEO'su Jamie Dimon'un salı günü Paris'e gitmesi bekleniyor. Bu yatırım, “ Gelişmekte Olan Şehirler ” programının bir parçası olarak, bankanın Detroit'teki 150 milyon dolarlık yatırımı ve Chicago'da 40 milyon dolarlık bir yatırımını temsilen uygulanacak.

Bu iki şehirde JPMorgan, banka mevduatlarının en büyük pazar payını elinde bulunduruyor. JPMorgan, Fransa'da 200 kişi ve dünya çapında 255.000 kişi istihdam ediyor.

Kurumsal Sorumluluk programının başkanı Peter Scher, programın katılımcılarını bankanın müşterilerinin ihtiyaç duyduğu becerilere göre eğiteceğini belirtti.

Aktarılacak 30 milyon dolar, JPMorgan'ın eylül ayında Amerika Birleşik Devletleri dışında otuz şehire yatırım yapmak için açıkladığı 500 milyon dolarlık yardımın sadece bir kısmını oluşturuyor.

Kaynak: La Tribune

Haber Ara