Dolar

32,3592

Euro

34,6279

Altın

2.382,52

Bist

10.177,56

Breaking Bad dizisinin ünlü oyuncusundan 'intihar' itirafı

Breaking Bad dizisindeki karakteriyle tanınan oyuncu Giancarlo Esposito, '2008 yılında o kadar meteliksizdim ki, dört çocuklu ailemin hayatını sürdürmesi için (hayat sigortası alabilmesi için) intiharı düşündüm' diye itirafta bulundu.

2 Hafta Önce Güncellendi

2024-04-19 17:17:59

Breaking Bad dizisinin ünlü oyuncusundan 'intihar' itirafı

Breaking Bad dizisinin öne çıkan karakterlerinden Giancarlo Esposito artık herkesin bildiği bir isim olabilir, ancak bir zamanlar şansı o kadar kötüydü ki, ailesinin sigorta ödemesi alabilmesi için kendini öldürmek üzere birini tutmayı düşündü.

Oyuncu, Breaking Bad'deki ikonik Gustavo Fring rolünü üstlenmeden önce iki iflas ve evine haciz yaşadığını anlattı.

SiriusXM'e röportajında konuşan Esposito, “Beynimdeki çıkış yolu şuydu: 'Hey, birisi intihar ederse hayat sigortası alıyor musun? Ekmek alıyorlar mı?' Eşimin bu şeyleri neden sorduğum hakkında hiçbir fikri yoktu" dedi.

Esposito şöyle devam etti:

"Plan yapmaya başladım. Eğer beni öldürecek biri varsa, talihsizlik sonucu ölüm olacak ve ailem sigortayı alacaktı. Dört çocuğum vardı. Onların bir hayat yaşamalarını istedim. Zamanında zor bir an oldu. Kelimenin tam anlamıyla hayatta kalabilmeleri için kendimi yok etmeyi düşündüm. İşte bu kadar sefildim.”

2_495

2008 yılıydı, ünlü dizideki kötü uyuşturucu baronunun şansını tamamen değiştirmesiyle Esposito'nun dönüşünden bir yıl önce. Esposito 1980'lerden beri bu sektörde çalışıyor olsa da, insanlar onu ancak Breaking Bad'deki rolünden sonra fark etmeye başladı.

"Bunun geçerli olmadığını düşünmeye başladım çünkü onlara vereceğim acı ömür boyu sürecek ve hayat boyu sürecek bir travma, uzaklaşmaya çalıştığım nesiller arası travmayı daha da uzatacak" itirafında bulunan Esposito, “Tünelin sonundaki ışık Breaking Bad'dı.” dedi.

BETTER CALL SAUL DİZİSİNDE GELEN TEKLİFİ REDDETTİ

Esposito, Better Call Saul yan dizisinde Fring'i oynamak için geri döndü, ancak daha sonra devam etmemeye karar verdi.

Ünlü oyuncu bu kararıyla ilgili şöyle konuştu:

“O programda konuk oyuncu olarak yer aldım ve o zaman bile, bir konuk oyuncu olarak yer aldıktan sonra başka bir tane yapmak için geri geliyorlar. Bana sözleşme teklif ettiler, ben de 'Hayır' dedim. Bu bana güç verdi. Hayır dememin nedeni üçüncü sezonun sonu olması ve altı aylık bir sözleşme imzalamamı istemeleriydi. Bana biraz para verirlerdi, ki bu harika olurdu, holding ücreti olurdu, ama onlara gidip 'Disney projesini yapabilir miyim?' demek zorunda kalırdım. Bunu yapabilir miyim? Bunu yapabilir miyim?' diye düşündüm, hayır diyeceklerinden korkuyordum. Ayrıca niyetlerinin ne olduğunu da bilmiyordum.”

TheIndependent

Haber Ara