$

Dolar

49,4197

€

Euro

55,5683

£

Sterlin

65,6189

₣

Frank

59,5544

₺

Gram Altın

6.582,3500

₿

Bitcoin

4.001.523

$

Dolar

49,4197

€

Euro

55,5683

£

Sterlin

65,6189

₣

Frank

59,5544

₺

Gram Altın

6.582,3500

₿

Bitcoin

4.001.523

Ekonomi

BİM teknoloji şirketi kuruyor! Yapay zeka ve Fintech gündemde

BİM yazılım ve teknoloji alanında yeni bir şirket kuruyor! 250 bin TL sermayeli şirket yapay zeka, büyük veri ve dijital bankacılık alanlarında faaliyet gösterecek.

15.10.2026 - 08:06
Zafer Çalışkan
BİM teknoloji şirketi kuruyor! Yapay zeka ve Fintech gündemde
Fotoğraf: Arşiv
Linke Tıkla, Timeturk'ü Favorilerine Ekle

BİM Birleşik Mağazalar A.Ş., faaliyet alanını teknoloji sektörüne genişletmek üzere yeni bir şirket kuruyor.

250 BİN TL SERMAYELİ BİM’İN YENİ ŞİRKETİ

250 bin TL kuruluş sermayesiyle kurulacak şirketin tek pay sahibi BİM olacak. Planlanan faaliyet alanları:

Yazılım ve programlama geliştirme, bilgisayar, POS ve ATM gibi teknolojik donanım ticareti, yapay zeka, büyük veri analitiği, bulut bilişim ve siber güvenlik alanlarında Ar-Ge ve danışmanlık hizmetleri, e-ticaret ve dijital platform hizmetleri.

Gerekli izinler alınması halinde finansal teknoloji, dijital bankacılık ve ödeme hizmetleri alanlarında da faaliyet gösterilebilecek.

Haberi Hazırlayan

Zafer Çalışkan

Zafer Çalışkan

Gündem, ekonomi, politika, spor ve yerel haber gelişmelerini yakından takip eden Zafer Çalışkan, yıllar içinde edindiği editörlük deneyimiyle güncel olayları anlaşılır, tarafsız ve okuyucu odaklı bir bakış açısıyla ele almaktadır. Haberciliğin temel ilkelerine bağlı kalarak doğruluğu ve şeffaflığı ön planda tutan Zafer Çalışkan, karmaşık konuları sade bir dille aktararak geniş bir okuyucu kitlesine ulaşmayı hedeflemektedir. Birden fazla kaynaktan derlenen veriler ve saha gözlemleriyle desteklenen haber ve analiz içerikleri, okuyuculara konuya dair kapsamlı ve güvenilir bir perspektif sunmaktadır.

Bu haber hakkında ne düşünüyorsunuz?

Etiketler: BİM

İlgili Haberler

YORUMLAR

0 Yorum

Yorum Yazın