Beşiktaş taraftarı Mohamed Salah’ı beklerken çok konuşulacak gelişme yaşandı. Siyah-beyazlılardan astronomik rakam isteyen Mohamed Salah'ın menajeri, yıldız oyuncuyu Galatasaray'a önerdi. Beşiktaş ile Galatasaray’ı karşı karşıya getirecek teklif.
SALAH'IN MENEJERİ KARTAL İLE GS'Yİ KARŞI KARŞIYA GİTİRDİ

Beşiktaş Başkanı Serdal Adalı önce Mohamed Salah ile her konuda anlaştıklarını açıklamış sonrasında ise "Menajerler rakamları astronomik noktalara çekti, kabul etmedik." demişti. Salah’ın menejeri Mısırlı yıldız futbolcuyu Beşliktaş’ın rakibi Galatasaray’a önerdi. İki kulüp arasında gerilime neden olabilecek teklife Sarı-kırmızılı yönetim rest çekti.
SALAH’TA MENEJER PÜRÜZÜ

Siyah-beyazlı, Salah transferini KAP’a bildirmeye hazırlanırken hesapta olmayan menerjer pürüzü çıktı.
SALAH GALATASARAY'A ÖNERİLDİ; YÖNETİM NE CEVAP VERDİ?
Takvim'de yer alan habere göre: Mohamed Salah'ın menajeri Ramy Abbas, Mısırlı yıldızı Galatasaray'a da önerdi. Abbas'ın, sarı-kırmızılılara diledikleri takdirde görüşmelere başlayabileceklerini söylediği aktarıldı.
GS ÖNERİYE NE CEVAP VERDİ?
Haberde, Galatasaray'ın gelen bu öneriyi reddettiği ve Mohamed Salah'ın transferini düşünmediklerini ilettiği ifade edildi.
SALAH'IN 2025-2026 LEVERPOL KARNESİ

Oynadığı takım: Liverpol
Sahada kalma süresi: 3150 dakika
Attığı gol: 12 (Tüm kulvarlarda)
Asist: 10
Bu haber hakkında ne düşünüyorsunuz?