Dolar

32,3679

Euro

34,9588

Altın

2.325,34

Bist

9.079,97

Zuhal Topal'la Sofrada kim kazandı? Zuhal Topal'la Sofrada haftanın kazananı kim oldu?

FOX TV ekranlarında izleyicisiyle buluşan Zuhal Topal'la Sofrada yarışmasında haftanın finalinde bu haftanın birincisi kim oldu? Sorusu merak ediliyor. Zuhal Topal'la Sofrada haftanın birincisi kim oldu? Haftanın birincisi ve 15 TL'lik büyük ödülün sahibi kim oldu? Seda kayınvalidelerden kaç puan aldı?  Seda, Zuhal Topal'dan kaç puan aldı? Güler kaçıncı oldu? Güler, kayınvalidelerden ne kadar puan aldı?  Güler, Zuhal Topal'dan kaç puan aldı? İşte Zuhal Topal'la Sofrada haftanın kazananın ismi.

4 Yıl Önce Güncellendi

2020-11-06 19:33:31

Zuhal Topal'la Sofrada kim kazandı? Zuhal Topal'la Sofrada haftanın kazananı kim oldu?

Zuhal Topal'la Sofrada yarışması ilgiyle izleniyor. Gelinlerin yarıştığı yarışmada, hem kayınvalidelerden hem de Zuhal Topal'dan puan almaktadır. Şaziye 17 puan alarak bu haftanın 5. olan ismi oldu. Kayınvalidelerden 12 puan alan yarışmacı Zuhal Topal'dan ise 5 puan alabildi.

Bu haftanın 4. olan ismi ise Ece oldu. Ece kayınvalidelerden 20, Zuhal Topal'dan 6 puan aldı. Ece, 26 puanla haftanın dördüncüsü olmaya hak kazandı. Bu haftanın 3. olan ismi Seda oldu. Kayınvalidelerden 23 puan alan yarışmacı Zuhal Topal'dan 7 puan alabildi.

Zuhal Topal'la Sofrada haftanın kazanı kim oldu?

Zuhal Topal'la Sofrada yarışmasında bu haftanın birincisi olan gelin Güler oldu. Güler kayınvalidelerden 28 Zuhal Topal'dan 9 puan aldı ve 37 puanla haftanın birincisi ve 15 TL'lik büyük ödülün sahibi oldu.

VİDEO HABER

İsrail'in Gazze'de bir vahşeti daha görüntülendi!

Haber Ara