Dolar

32,4701

Euro

34,8172

Altın

2.478,21

Bist

9.530,47

Zuhal Topal'la Sofrada 4 Mart puanları! Kim kaç puan aldı?

FOX TV'de yayınlanan bölümlerle izleyiciyi ekran önüne kilitleyen Zuhal Topal ile Sofrada'nın son günü başlıyor. İddialı yarışmacılardan Emine Al Tosuner bugün kolları sıvayarak mutfağa girecek. Haftanın sonunda 15 bin lira kazanıp kazanmayacağını alacağı puanlar belirleyecek. Peki Emine Al Tosuner kaç puan aldı? Zuhal Topal ve Sofrada 4 Mart skorları haberimizde.

3 Yıl Önce Güncellendi

2021-03-04 17:49:17

Zuhal Topal'la Sofrada 4 Mart puanları! Kim kaç puan aldı?

4 Mart Perşembe günü yarışmacı Emine Al Tosuner, Zuhal Topal ile kaç puan aldı? Sorunun cevabı günümüzün en çok araştırılan içeriklerinden biri haline geldi. Dördüncü yarışmacı olarak yeteneklerini sergileyecek ve kayınvalidesi Filiz Tosuner tarafından desteklenecek olan genç gelinle ilgili araştırma, Pazartesi günü başlayan yarışmanın yeni haftasında artıyor. Nedeni ise hafta finallerinde birinci olma ihtimali. Bugün performansıyla adından söz ettirmek isteyen Rize yarışmacısının hazırlayacağı menüyü ve hazırlanacak noktaları öğrenmesi isteniyor. Peki Emine Al Tosuner kaç puan aldı? Zuhal Topal ve Sofrada 4 Mart skorları haberimizde.

Milyonlarca vatandaşın önünde puan kazanmak için mücadele edecek Emine Al Tosuner'in performansı bugün merak konusu ve araştırılarak öğrenilmek isteniyor. Hem Zuhal Topal'dan hem de kayınvalidesinden alacağı puanlar onun için haftanın kaderini belirleyecek. Ancak ödül yolunda Zuhal Topal'ın puan vereceği anı düşünsek bile Emine Hanım'dan daha yüksek bir puan alırsa elini rahatlatacaktır. Skorlar açıklandıktan sonra haberimizde yer alacaktır.

Haber Ara