Dolar

32,3253

Euro

35,1507

Altın

2.295,71

Bist

9.056,53

Zorlu Center’daotopark ödemeleri Mastercard teknolojisi ile mobile taşındı

Zorlu Center, otopark ödeme işlemlerini mobil uygulamaya taşıyarak misafirlerine temassız ödeme kolaylığıyla hızlı geçiş imkanı sağlıyor. Mastercard’ın hızlı ve güvenli altyapısı sayesinde, plaka ve ödeme yapmak istedikleri kart bilgilerini Zorlu World uygulamasına sadece bir kez kaydeden Zorlu Center misafirleri, otopark ödemelerini gişeye hiç gitmeden uygulama üzerinden yapabiliyorlar.

4 Yıl Önce Güncellendi

2020-08-12 13:11:04

Zorlu Center’daotopark ödemeleri Mastercard teknolojisi ile mobile taşındı

Mastercard'ın online ödeme işlemleri için hızlı ve güvenilir altyapısı Masterpass sayesinde araç sahipleribeklemeden, tek tıkla ödemelerini yaparak otoparktan hızlıca çıkabiliyor. Zorlu Center'da hayata geçirilen plaka tanıma sistemi ile misafirler, Zorlu World uygulamasına plaka ve kredi kartı bilgilerini kaydederek ödeme işlemlerini kolayca gerçekleştirebiliyorlar. Alışveriş, yemek, toplantı, konser veya sinema sonrasında, otopark gişesinde ya da ödeme kiosklarında beklemeden veya sıraya girmeden, ödemelerini hızlı ve güvenli bir şekilde tamamlayabiliyorlar.Pandeminin etkilerini hala hissettiğimiz bu dönemde, bu online ödeme yöntemi Zorlu Center misafirlerine temastan uzak güvenli bir çözüm sunuyor.

Mastercard Türkiye ve Azerbaycan Genel Müdürü Yiğit Çağlayan “Nakitle savaşımızda, ödemelerin dijitalleştirilmesi ve temassızlaştırılması yönündeki çalışmalarımız hızla devam ediyor. Özellikle içinde bulunduğumuz COVID-19 pandemi süreci, temassız teknolojilerin ve online ödeme yöntemlerinin önemini çok daha iyi anladığımız bir dönem oldu. Zorlu Center ile hayata geçirdiğimiz bu proje, otopark ödemelerinde hem kuyrukların hem de temasın azaltılması açısından büyük önem taşıyor. Yeni bir dönemin başlangıcı olarak gördüğümüz bu uygulamanın çok yakın zamanda daha yaygın bir şekilde kullanılmasına yönelik çalışmalarımız da hızla devam ediyor. Önümüzdeki günlerde şehir için ulaşım ve park konusunda yeni ve farklı işbirliklerini duyurmaya hazırlanıyoruz” diye konuştu.

Haber Ara