Dolar

32,3246

Euro

35,0781

Altın

2.309,12

Bist

9.079,97

Zonguldak Kömürspor taraftarı, galibiyet için kurban kesti

Zonguldak Kömürspor taraftarı, galibiyet için kurban kesti

9 Yıl Önce Güncellendi

2015-11-11 22:56:44

Zonguldak Kömürspor taraftarı, galibiyet için kurban kesti
Spor Toto 3. Lig'de mücadele eden Zonguldak Kömürspor'un taraftarları, galibiyet hasretinin sona ermesi için kulüp binası önünde futbolcular ve teknik heyetle kurban kesti.

Zonguldak Kömürspor'un "Ultraelmas" taraftar grubu, takımlarının kötü gidişatına "dur" demek amacıyla kendi aralarında para toplayarak aldıkları kurbanlığı, kulüp binası önüne getirdi.

Taraftarlar, kulüp binası önünde idmanından dönen futbolcularla okunan duanın ardından kurban kesildi.

İncivez Cami İmamı Ramazan Uçar, kurbanın kesilmesinin ardından, takımlarının galibiyet almasını dileyerek, dua etti.

Kulüp başkanı Süleyman Caner, gazetecilere yaptığı açıklamada, taraftarların aralarında para toplayıp, kurbanlık aldığını belirterek, "Biz de burada futbolcu kardeşlerimizle hem kesimini hem duamızı yaptık. İnşallah niyetlerimizi Allah kabul eder" dedi.

Teknik direktör Cahit Terzi de taraftarlara teşekkür ederek, "İnşallah onların desteğiyle bu kötü gidişe bu hafta son vereceğiz. Kurban içinde teşekkür ediyoruz. Takım üzerinde bir nazar var. İnşallah bu nazarı kaldıracaklar ve bu hafta maçı alacağız. Son 4 karşılaşmamızı da güzel şekilde tamamlayacağımıza inanıyorum" şeklinde konuştu.

"Ultraelmas" taraftar gurubu lideri Zeki Beybeyoğlu, takımlarının hırslı ve güzel oynamalarına rağmen puan kaybetmesi sonucu futbolcuların üzerinde nazar olduğunu düşündüklerini kaydetti.

Takım kaptanı Suat Kerçin de taraftarlarını mutlu etmek için ellerinden geleni yapacaklarını ifade etti.

Spor Toto 3. Lig'e iyi başlayan Zonguldak Kömürspor, son 4 haftada 3 yenilgi, bir beraberlik aldı.

Haber Ara