Dolar

32,5207

Euro

34,7292

Altın

2.497,87

Bist

9.524,59

Ziraat Bankası'na 'Yılın Şirketi-Bankacılık' ödülü

Ziraat Bankası'na 'Yılın Şirketi-Bankacılık' ödülü

8 Yıl Önce Güncellendi

2016-08-30 12:48:07

Ziraat Bankası'na 'Yılın Şirketi-Bankacılık' ödülü
Ziraat Bankası, Stevie Uluslararası İş Ödülleri'nde "Yılın Şirketi â€" Bankacılık" kategorisinde gümüş ödüle layık görüldü.

Banka açıklamasına göre, Ziraat Bankası, dünya çapında 60 farklı ülkeden ve her sektörden 3 bin 800'ü aşkın adayın katıldığı uluslararası iş dünyasının ödül platformlarından Stevie Uluslararası İş Ödülleri'nde "Hep Birlikte Daha İleriye" sloganıyla başlattığı Dönüşüm Projesinde uyguladığı yöntem ve ulaştığı sonuçlar ile "Yılın Şirketi â€" Bankacılık" kategorisinde gümüş ödül almaya hak kazandı.

Dünya çapında her ölçekteki kamu kuruluşları veya özel kuruluşların iş hayatının bütün alanlarındaki başarılarının değerlendirildiği Uluslararası İş Ödülleri jürisi 200'den fazla profesyonelden oluşuyor.

Ziraat Bankası'nın kendi imkanları ile geliştirerek sürdürdüğü Dönüşüm Projesi ile iş modeli geçmişteki köklü deneyimini geleceğe daha güçlü taşımak için yeniden kurgulandı. Şubelerini müşteri odaklı iş modeline uygun olarak yeniden tasarlayan banka, BT altyapısını yenileyerek işlemlerin daha hızlı sonuçlanmasını sağladı.

Bilançosunu da müşteri odaklı olarak düzenleyen Ziraat Bankası bu süreçte reel sektöre finansman desteğini artırırken ülkeye değer katacak büyük projelere de finansal destek sağlamaya devam ediyor.


Haber Ara