Dolar

32,5688

Euro

34,7372

Altın

2.486,51

Bist

9.524,59

Yüzündeki şey, bir Fetullah maskesidir!

5 Yıl Önce Güncellendi

2019-04-12 09:29:42

Yüzündeki şey, bir Fetullah maskesidir!

Hangi birim ya da kurum kendine iş edinir, bilmem... Birileri, Ekrem İmamoğlu'nun Samanyolu TV'de “kadrolu yorumculuk” yaparken sarf ettiği sözleri bulup çıkarsın...

Bakalım...

Ekrem İmamoğlu “hakikatte” kimmiş, bir görelim...

Benim hatırlayabildiğim şu:

Kulübünün fanatiği olarak (Trabzonspor yöneticisi olarak) bazı tatsız ve nahoş laflar ediyordu ama bu, dediğim gibi, “kulübünün fanatiği” kimliğine yorulabilir, dolayısıyla hoş görülebilir.

Başka “irkiltici” sözleri vardı...

Birincisi, Tük futbolunu “büyük bir komplonun uzantısı” olarak görüyordu ve istisnasız bütün bir Türkiye'nin onurunu kırmış 3 Temmuz sürecini hararetle destekliyordu.

Daha doğrusu, “futbolumuzdaki kirliliği” gerekçe göstererek Fetullahçılık yapıyordu.

Bunu kaç yıl yaptı, bilmiyorum...

Belki üç, belki dört...

Ne zaman Samanyolu TV'nin spor programını açsanız, dudaklarını büzüştürerek konuşan Ekrem İmamoğlu görüntüsüyle karşılaşıyordunuz.

Bir de, “Fenerbahçe” aleyhindeki sözleri...

Bunlar, takdir edersiniz ki, yenilir yutulur cinsten sözler değildi...

En hafifinin “şikeci Fenerbahçe” olduğunu söyleyeyim de, gerisini siz tamamlayın...

Haa, bir de sözde “şike operasyonunu” yürüten Fetullahçı polis ve yargıçlar hakkındaki (şu an tamamına yakını tutuklu ya da hükümlü bulunuyor) övgü dolu sözleri...

Benim hatırlayabildiklerim bunlar...

Başka ne çamlar devirdiği (Fetullah örgütüne nasıl perestişte bulunduğu) o programların tamamı bulunup izlendiğinde ortaya çıkacaktır...

Eski programlarını gündeme getirmemin sebebi şu:

Muhterem, seçim kampanyası boyunca “hoşgörü” şiarıyla ortalarda dolaştı ve “herkese eşit mesafedeyim, herkesin belediye başkanı olacağım, belediyenin kapısını bütün ideolojik eğilimlere açacağım” düsturuyla insanlara yaklaştı. Bu arada, tabii, “siniri alınmış ve hazımlı adam” rolü oynadı. Siz ne söylerseniz söyleyin, hangi ithamı yöneltirseniz yöneltin, karşınızda öteki yanağını da uzatan hoşgörülü bir “İsa” buluyorsunuz. Hatta rencide edici laflar edin, dönüp size gülümsüyor.

Ekrem İmamoğlu gerçekten böyle bir insan mı?

Eski programları izlediğinizde göreceksiniz.

Hiç hoşgörülü ve hazımlı değil.

Bilakis hazımsız ve terbiyesiz bir adam... (Seçim kampanyası döneminde de birkaç kez “sızma” yaptı. Yani, açık verdi. Kendisine PKK'lılarla ittifakı soran seçmenlere karşı “terbiyesizleşti...” Bununla da kalmadı, terörün sorumlusu olarak Saray'ı göstererek, terbiyesizliğine “level” atlattı. “CHP Atatürk'ün partisidir. Ne işiniz var HDP ve PKK'nın yanında?” diyen CHP seçmenine karşı hangi ikiyüzlü tutumu benimsediğini hiç hatırlatmayalım... Görüntüleri internette kayıtlıdır, meraklısı oradan ulaşabilir.)

Dün bir açıklamasını okudum.

Şaşırmadım.

Eleman “145 yıldır mücadele ediyoruz” gibilerden laflar ediyordu. (Sultan Abdülhamid'i yıkma mücadelesi...)

Bir “Jöntürk asabiyetiyle” saldırıyordu.

Hülasa, Ekrem İmamoğlu, bize “gösterdiği” adam değildir.

Sinsi, kurnaz ve kindar bir adamdır.

En son, bazı “gazeteleri” ve “aileleri” tehdit etmişti.

Belediye başkanlığını kazandık zannıyla bu kadar ileri giden bir adamın, ezkaza ülkeyi yönetmeye başladığında bize hangi akıbeti reva göreceğini, varın siz hesap edin.

Dolayısıyla, yüzündeki “hoşgörü maskesi”, bir Fetullah maskesidir.

Bilin de, ona göre!

Haber Ara