Dolar

32,6078

Euro

34,8089

Altın

2.494,00

Bist

9.524,59

Yüz yüze eğitime ara mı verilecek?

Okullar kapatılacak mı? Koronavirüs salgını yayınlaya devam ediyor. Türkiye’nin günlük koronavirüs tablosu her akşam Sağlık Bakanlığı tarafından açıklanmakta. Günlük korona vakası 3 bin 200’ü aşmış durumda. Bilim Kurulu salgına karşı yeni tedbirlerin alınmasını şart olduğunu açıklarken, gözler Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın açıklayacağı yeni korona tedbirlerinde. 21 Eylül’den itibaren kademeli olarak açılan yüz yüze eğitimde ara tatile girildi. Peki ara tatil sonrası yüz yüze eğitime ara mı verilecek?

4 Yıl Önce Güncellendi

2020-11-17 18:21:04

Yüz yüze eğitime ara mı verilecek?

Okullar kapatılacak mı? Ara tatil sonrası okullar kapatılacak mı? Bilim Kurulu salgına karşı yeni somut tedbirlerin alınmasının önemine vurgu yaparken, gözler Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında toplanacak Kabine Toplantısında. 31 Ağustos'ta uzaktan olarak başlayan 2020-2021 eğitim öğretim 21 Eylül'de hazılık ve birinci sınıf öğrencilerinin yüz yüze eğitim başlamasıyla okullar kademeli olarak açılmıştı. 12 Ekim'den sonra ise 2, 3, 4 8 ve 12. sınıflar 2 Kasım'da da 5. ve 9. sınıflar yüz yüze eğitime başlamışı. Okulların yüz yüze eğitime devam edip etmeyeceği de merak edilen konular arasında.

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk'un yaptığı açıklamada okulların açılması ile ilgili "Bizim de arzumuz isteğimiz o yönde şu anda salgın şartları buna izin vermiyor. İnşallah önümüzdeki günlerde salgının seyrine bakarak ilgili kurumlarla görüş alışverişi yaparak bu konularda elimizden geleni yapacağız'' demişti. Erdoğan başkanlığında toplanan Bakanlar Kurulu toplantısı sonrası ara tatil sonrası yüz yüze eğitimin devam edip etmeyeceği merak ediliyor. Kabine toplantısı sonrası Başkan Erdoğan, koronaya ilişkin yeni tedbirleri açıklayacak.

Haber Ara