Dolar

32,5793

Euro

34,9024

Altın

2.438,35

Bist

9.645,02

Yüz yüze eğitim ertelenecek mi? Bakan Selçuk'tan flaş açıklama

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk'tan flaş yüz yüze eğitim açıklaması geldi. Yüz yüze eğitim ertelenecek mi? 1 Mart'ta yüz yüze eğitim kademeli olarak başlatılacağı duyurulmuştu. Bakan Selçuk açıklamasında yüz yüze eğitimin ertelenmeyeceğini duyurdu. Selçuk açıklamasında 'Sadece bilimin verileriyle hareket ederek okullarımızı peyderpey açmak noktasında kararlılığımız devam ediyor.' dedi. Peki 1 Mart'ta okullar açılacak mı?

3 Yıl Önce Güncellendi

2021-02-25 13:11:02

Yüz yüze eğitim ertelenecek mi? Bakan Selçuk'tan flaş açıklama

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk'tan flaş yüz yüze eğitim açıklaması geldi. Yüz yüze eğitim ertelenecek mi? 1 Mart'ta yüz yüze eğitim kademeli olarak başlatılacağı duyurulmuştu. Bakan Selçuk açıklamasında yüz yüze eğitimin ertelenmeyeceğini duyurdu. Selçuk açıklamasında "Sadece bilimin verileriyle hareket ederek okullarımızı peyderpey açmak noktasında kararlılığımız devam ediyor." dedi. Peki 1 Mart'ta okullar açılacak mı?

Bakan Selçuk, Edirne programı kapsamında yüz yüze eğitimlere ilişkin flaş bir açıklamada bulundu. Yüz yüze eğitimin ertelenip ertelenmediğini merak eden binlerce öğrenci ve velinin aklında Yüz yüze eğitim ertelenecek mi? sorusu vardı. Bakan Selçuk açıklamasıyla bu soruya yanıt vermiş oldu. 

Yüz yüze eğitim ertelenecek mi?

Bakan Selçuk açıklamasında "Okul bir hayat sahnesidir. Yaşam alanıdır. Çocukların sosyalleşmesinde şahsiyetlerinin gelişmesinde etkisi asla yadsınamaz. Bu çerçevede sağlık anlamında herhangi bir riske girmeden, sadece bilimin verileriyle hareket ederek okullarımızı peyderpey açmak noktasında kararlılığımız devam ediyor. Uzaktan eğitim yüz yüze eğitimden daha meşakkatlidir, daha zordur. Bu zorluğu gönülden destek vererek yukarıya taşıyan arkadaşlarıma emekleri için teşekkür ediyorum." dedi.

Haber Ara