Dolar

32,5170

Euro

34,9440

Altın

2.439,02

Bist

9.716,77

Yüz yüze eğitim ertelendi mi? Yüz yüze eğitim ne zamana ertelendi?

Yüz yüze eğitim ertelendi mi? Milli Eğitim Bakanlığı'ndan son dakika yüzde yüz eğitim açıklaması geldi. Valiliklerden yapılan açıklama sonrası kafalar karışmıştı. Veliler ve öğrenciler yüz yüze eğitim iptal mi edildi diye sormaya başladı. Bakanlık yaptığı açıklama ile kafalardaki soru işaretlerini giderdi. Peki yüz yüze eğitim ne zamana ertelendi? Okullar ne zaman başlayacak?

3 Yıl Önce Güncellendi

2021-02-27 14:19:42

Yüz yüze eğitim ertelendi mi? Yüz yüze eğitim ne zamana ertelendi?

Yüz yüze eğitim ertelendi mi? Milli Eğitim Bakanlığı'ndan son dakika yüzde yüz eğitim açıklaması geldi. Valiliklerden yapılan açıklama sonrası kafalar karışmıştı. Veliler ve öğrenciler yüz yüze eğitim iptal mi edildi diye sormaya başladı. Bakanlık yaptığı açıklama ile kafalardaki soru işaretlerini giderdi. Peki  yüz yüze eğitim ne zamana ertelendi? Okullar ne zaman başlayacak?

Yüz yüze eğitim ne zamana ertelendi?

Milli Eğitim Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada "Yüz yüze eğitime ve sınavlara, 2 Mart 2021'de illerin salgın koşullarına göre başlanılması kararlaştırılmıştır" dendi.

Yüz yüze eğitim ertelendi mi? 

Milli Eğitim Bakanlığı'ndan (MEB) yapılan açıklama ''Kabine Toplantısı'nda yapılacak değerlendirmeler neticesinde 'yerinde karar' uygulamasına bağlı olarak eğitim öğretime devam edilecektir'' denildi.

Okullar 2 Mart'ta mı açılacak?

Kabine Toplantısı kararları bekleneceği için yüz yüze eğitim 2 Mart'ta açılack. 12'nci sınıflarda salı gününden itibaren yüz yüze eğitime geçilecek. Milli Eğitim Bakanlığı, Mesleki ve Teknik Anadolu Liseleri, çok programlı Anadolu liseleri, güzel sanatlar liseleri ve spor liselerinde de eğitim öğretimin yüz yüze yapılmasını kararlaştırdı. Söz konusu liselerdeki tüm sınıf seviyelerinde uygulamalı dersler 2 Mart'tan itibaren yüz yüze yapılacak.

Haber Ara