Dolar

32,5004

Euro

34,6901

Altın

2.496,45

Bist

9.693,46

Yükselen Türksat; Sınırsız Keyif

Türksat tarih içerisinde farklı bünyeler adı altında çalışmalarını sürdürmüştür. Bu çalışmalarla günümüz yapısına gelmiş olsa da en son kendi halinde bağlantısı olmadan devam etmesi yüzünden gelişimlerini daha hızlı adımlarla gerçekleştirmiştir. En son yaptığı Türk Telekom ile iş birliğini sonlandırmasından sonra gelişimlerini kendi içerisinde daha hızlı gerçekleştirdiği için yükselişi hızlı olmuştur.

4 Yıl Önce Güncellendi

2020-08-24 15:44:09

Yükselen Türksat; Sınırsız Keyif

Türksat Kendini Duyurması

Oluşumunda farklı bünyelerde çalışmasını sürdürse de en son kendi adına gelişmeleri yaşayabilen bir firma haline dönüşümünü gerçekleştirebilmiştir. Bu sistem içerisinde ise öncelikli olarak televizyon yayını yapmasında adının duyulmasına vesile olmuştur. Gelişimlerini sürekli devam ettirmeleri sayesinde ise televizyon yayınına ek olarak internet hizmetini de eklemiştir. Özellikle internet hizmetini bünyesine eklemeleri ise Türksat'ın daha fazla bilinmesine sebep olmuştur.

Türksat Bilinirliği Artması

2016 yılında daha fazla bilinir olmak amacıyla Türksat, bilinen adı Uydunet ismini değiştirmiştir. Eski adı da olan internet hizmetini sunan sisteminin adını Kablonet olarak değiştirmişlerdir. Bu değişimde yenilendiklerini göstermek amacıyla logolarını da değiştirmiştir. Sabit telefon ihtiyacı olmadan internet erişimini sağlamaları sayesinde tercih edilen bir marka olarak seçilmiştir. Tercih edilmesinde büyük etkili olan bu durumdan dolayı müşterileri sınırsız, akıllı sınırsız, kotalı, duran kotalı gibi tarifleri kullanmaya başlamıştır. 100 Mbps'e kadar verdiği internet hızı sayesinde tercih edilmesinde etkili bir unsur olmuştur. Bu oluşum sayesinde müşteriler ne sabit hat ücreti ödemeye mahkum edilmiş ne de hız konusunda sıkıntılar yaşamasına sebebiyet verilmiştir. Hız konusunda memnuniyete dayanan ödüller alarak müşteri memnuniyetlerini de tescilleyen bir marka olmaya devam etmiştir.

Televizyonda Yeni Soluk

Eski adı Teledünya olan televizyon hizmeti 2016 yılında firmanın kendi içerisindeki değişimlerden de nasiplenmiştir. Bu nasiplenişin en önemli değişim göstergesi Kablo Tv adını almasıyla olmuştur.  Önceki adı Sayısal Tv olan Kablo TV belgesel, spor, müzik, çocuk kanalları, Film kanallarında müşterilerine zengin içerik sunmaya çalışmak için uğraşlarını göstermiştir. Görüntü kalitesini artırması sayesinde müşterilerin memnuniyetlerini artıran hareketlerde bulunmuştur. Kablonet altyapısı sayesinde ise internet, televizyon, ses hizmetleri sadece tek bir faturada gelmesi sağlanmıştır.

Haber Ara