Dolar

32,5163

Euro

34,7352

Altın

2.489,56

Bist

9.524,59

Yozgat'tan Zeytin Dalı Harekatına bayraklı destek

7 Yıl Önce Güncellendi

2018-01-22 15:12:10

Yozgat'tan Zeytin Dalı Harekatına bayraklı destek
Yozgat'ta, Zeytin Dalı Harekatı'na katılan Mehmetçiklere destek vermek amacıyla ev, iş yeri, sokak, kurum ve kuruluşlar Türk bayraklarıyla donatıldı.

Yozgat Valiliğince, Türk Silahlı Kuvvetlerinin Afrin'e düzenlediği Zeytin Dalı Harekatına destek vermek amacıyla kurumlara, vatandaşların ev ve iş yerlerine bayrak asılması çağrısında bulunuldu.

Yozgat Valisi Kemal Yurtnaç, gazetecilere yaptığı açıklamada, Türkiye'nin ve milletin can güvenliğinin birinci derecede önemli olduğunu söyledi.

Yurtnaç, "Ülkemiz, hemen sınırlarında Afrin'de oluşan terörist unsurlara karşı silahlı kuvvetlerimiz tarafından yapılan operasyonu desteklemek amacıyla camilerde dualar ediliyor. Vatandaşlarımız da şehri bayraklarla süsledi. Bu, ordumuza milletimize verilen bir destektir." dedi.

Yozgat'ın terörle mücadelede en çok şehit veren illerden olduğuna işaret eden Yurtnaç, şöyle konuştu:

"Yozgatlılar şehitlikle, kahramanlıklarıyla ortaya çıkan bir halktır. Bu, tüm Türkiye için böyledir ama Yozgat bu konuda biraz daha ileridedir diye düşünüyorum. Sonuna kadar da ordumuzun, ülkemizin arkasında olarak operasyonun zaferle sonuçlanacağını dua ile bekliyoruz."

Haber Ara