Dolar

32,5743

Euro

35,0169

Altın

2.428,43

Bist

9.722,09

YouTube para kazanma işlemi nasıl yapılır, şartları neler?

Dünya çapında yaygın bir platform olan YouTube; kullanıcılarına videolarını yükleme ve diğer kullanıcıların yüklemiş olduğu videoları izleme imkânı sunmakta olan bir sosyal ağdır.2005 Yılından günümüze kadar aktif olarak en çok tercih edilen sosyal ağlardan birisi olarak bilinmekte. Bununla birlikte YouTube uygulaması ayrıca kullanıcılarına kazanç kapısıda açmakta.

3 Yıl Önce Güncellendi

2021-02-07 09:35:45

YouTube para kazanma işlemi nasıl yapılır, şartları neler?

Son zamanlarda popüler bir hale gelen YouTuber'lık milyonlarca kişi tarafından en çok araştırılan konulardan birisi olmakta. Sizler için YouTube ‘de para kazanma hakkında merak edilen tüm detayları derledik.YouTube para kazanma işlemi nasıl yapılır? Bu konu hakkında merak edilen tüm detayları derledik. YouTube para kazanma işlemi şartları neler? İşte tüm detaylar…  

YouTube uygulamasının CEO'su olan Susan Wojcicki, dünyanın en popüler video paylaşım platformu olan YouTube ‘nin aylık kayıtlı izleyici sayısının 1,8 milyar olduğunu açıklamıştı. Bu kadar çok kullanıcıya sahip olan YouTube ayrıca sadece video izlemenin yanı sıra kullanıcılarına bir iyilik daha yaparak onlara para kazanma imkânı da sağalmakta. Sadece video izlemeyeceksiniz ayrıca kendi kanalınızı açıp,video yükleyerekten de kolaylıkla para kazanabileceksiniz. Son zamanlarda arama motorunda en çok araştırılan konular arasında YouTube'dan para kazanma işlemi gelmekte. Dünyanın en çok tercih edilen sosyal medya uygulamalarındanYouTube ‘de para kazanmak için bazı şartları yerine getirmek gerekmekte. Bu şartlara uyulduğu takdirde ve düzenli bir şekilde kullanıcıların dikkatini çeken videolar çekerseniz sizlerde iyi düzeylerde para kazanabilirsiniz. YouTube para kazanma nasıl açılır? Merak edilen bu soruyu yanıtlayacağız. İşte detaylar.  

YouTube Para Kazanma Şartları Neler?

YouTube para kazanma şartları şu şekildedir;

  • YouTube'dan para kazanmak için en önemli şartlardan birisi açacağınız kanalın en az 1000 aboneye sahip olması gerekmektedir.
  • Daha sonra kanalınızda bulunan videolarınızın 10000 kanal görüntülemesi bulunması gerekmektedir.
  • Diğer bir şart ise son 12 ayda 4000 saat izlenme oranının bulunması gerekmektedir. Bu şekilde para kazanabilirsiniz.

YouTube Para Kazanma Nasıl Açılır?

YouTube Para Kazanma Şu Şekilde Açılmaktadır;

  • Öncelikle YouTube uygulamasına gidiniz.
  • Daha sonra ekranın sağ üst köşesinde bulunan profil resminizi ve ardından Youtube Stüdyo bağlantısına tıklayınız.
  • Ardından yeni Youtube İçerik Stüdyosu ve buradan soldaki panelden "Para Kazanma" seçeneğine seçiniz. Bu şekilde artık YouTube para kazanma işlemini açmış olacaksınız.

Haber Ara