Dolar

32,3670

Euro

34,9723

Altın

2.325,54

Bist

9.148,94

Yolcu otobüsü alev topuna döndü

Aydın İzmir Otobanı’nda özel bir firmaya ait yolcu otobüsünde bilinmeyen bir nedenden dolayı çıkan yangında otobüs alev topuna döndü.

9 Yıl Önce Güncellendi

2015-10-05 14:38:55

Yolcu otobüsü alev topuna döndü

Aydın-İzmir otobanında yolcu taşımakta olan özel bir firmaya ait yolcu otobüsü Aydın-İzmir Otobanı Torbalı Kavşağı yakınlarında bulunan bir dinlenme tesisi önünde Aydın'dan İzmir istikametine seyir halinde olan ve içinde 25 yolcu bulunan özel bir firmaya ait yolcu otobüsünde bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı.

Otobüsün arka kısmından yanmaya başladığının fark edilmesi ile güvenli bir yere çekilerek durdurulup yolcuları tahliye edilen otobüs kısa süre içinde adeta alev topuna döndü. Herkesin şaşkın bakışları arasında otobüsün arka tarafından başlayan yangın otobüsün camlarını patlatarak kısa sürede ön kısma kadar ulaşıp tüm otobüsü sardı. 

Otobüsten çıkan alevleri fark eden şoför aracı yol kenarına park ederek yolcuları tahliye etti. Olayı görenler durumu itfaiye ve polis ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine gelen itfaiye ekipleri yangına müdahale ederek yanan otobüsü söndürdü. Yangında otobüs kullanılamaz hale gelirken, ölen ya da yaralanan olmadı.

Yangınla ilgili soruşturma başlatıldı.

Haber Ara