Dolar

32,5957

Euro

34,7981

Altın

2.404,77

Bist

9.645,02

Yılmaz Vural'ın ailesinden açıklama

Koronavirüs sebebiyle hastaneye kaldırılarak yoğun bakımda tedavi altına alınan teknik direktör Yılmaz Vural'ın ailesinden ilk açıklama geldi

4 Yıl Önce Güncellendi

2020-11-27 18:07:12

Yılmaz Vural'ın ailesinden açıklama

Vural ailesinin yaptığı açıklamada şöyle denildi;

"Babamız COVID-19 tanısı aldığı 19 Kasım tarihinden itibaren tedavi altındadır. Bugün, oksijen ihtiyacının artması üzerine yoğun bakım ünitesinde solunum cihazına bağlı olarak takibi devam etmektedir. Durumu ciddiyetini korumaktadır."

TFF'den geçmiş olsun mesajı

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), korona virüse yakalanan ve yoğun bakıma alınarak entübe edilen Teknik Direktör Yılmaz Vural için geçmiş olsun mesajı yayımladı. TFF'nin resmi sitesinden paylaşılan mesajda, "Türk futbolunun değerli isimlerinden Teknik Direktör Yılmaz Vural'ın hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındığını üzüntüyle öğrenmiş bulunuyoruz. Yılmaz Vural'a acil şifalar diliyor, bir an önce sağlığına kavuşmasını temenni ediyoruz" denildi.

Kulüplerden geçmiş olsun mesajı

Fenerbahçe Kulübü ise Yılmaz Vural için paylaştığı geçmiş olsun mesajında, "Sağlık sorunları sebebiyle hastaneye kaldırılan ve yoğun bakımda tedavi altına alınan Teknik Direktör Yılmaz Vural'a acil şifalar diliyor, en kısa sürede iyi haberlerini duymayı temenni ediyoruz. Geçmiş olsun Yılmaz Vural" denildi.

Trabzonspor Kulübü, internet sitesinden yayımlanan mesajında, "Sağlık sorunları nedeniyle hastaneye kaldırılan ve yoğun bakımda tedavi altına alınan eski teknik direktörümüz Yılmaz Vural'a 'geçmiş olsun' dileklerimizi iletiyor, bir an önce sağlığına kavuşmasını temenni ediyoruz." ifadesine yer verildi.

Milliyet

Haber Ara